onderwijs

Een prettige en veilige omgeving voor uw leerlingen en studenten. Zonder zorgen over onderhoud maar mét oog voor uw speciale behoeften.

Basispakket groenonderhoud

T&G zorgt daarvoor. We doen dat met een basispakket groenonderhoud speciaal voor kennisinstituten, scholen en kinderdagverblijven. Uw groen wordt planmatig en efficiënt aangelegd en onderhouden. Onze groenprofessionals houden altijd rekening met de gebruikers. Binnen schooltijd wordt bijvoorbeeld geen hinderlijk geluid gemaakt. Daarbij komen onze fluisterbladblazers en accumachines uiteraard van pas.

Van advies tot valondergrond

T&G staat garant voor een deskundig advies voor de inrichting van buitenruimtes voor onderwijs en kinderdagverblijven. Gaat het om renovatie van uw terrein? Ook die klus is bij ons in goede en groene handen. De realisatie van zowel beplanting als grondwerk, bestrating en bouwkundige werken voeren we in eigen beheer uit.

Belangrijk: T&G beschikt over ruime expertise in het plaatsen en onderhouden van speeltoestellen en valondergronden.

Onze vakbekwame medewerkers verzorgen tenslotte volgens plan het onderhoud van uw groene omgeving.

Bedrijvengids Geplaatst door
Terrein en Groenvoorziening BV

Terrein en Groenvoorziening BV

Zijweg Dungen 1a, 5480 AB  SCHIJNDEL

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.