Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Terrasbeglazing

01 februari 2018
U hebt een bestaande veranda, overkapping, tuinhuis, poolhouse of carport en wilt deze compleet maken met wegklapbare vouwwanden?
LEES VERDER

Opvouwbare terrasbeglazing

Juist in een bestaande situatie is opvouwbare terrasbeglazing ideaal. Met een beperkte investering geniet u weer volop van de ruimte die u al heeft!

Bekijk gerealiseerde projecten
Velen gingen u voor. Bekijk de foto's en projecten en laat u inspireren door de mogelijkheden. Denk vooral niet te snel: 'dat kan toch niet bij mij'. De foto's laten zien dat het wel kan. Juist omdat Metalura een brede ervaring heeft in het maken en toepassen van (stalen) hulpconstructies lukt het vrijwel altijd om onze wegklapbare balkon/terrasbeglazing toch in te passen.

Flexibiliteit
De wegklapbare vouwwand zorgt ervoor dat u voortaan het hele jaar van uw bestaande bouwwerk kunt genieten. Is het warm of windstil, dan zet u de glazen wand helemaal open. Begint het af te koelen, dan schuift u de glaswand weer helemaal dicht. 

Met bredere loopdeur
Metalura voert bij dit soort toepassingen de glaswand meestal uit met een wat bredere deur met roestvast deursbeslag. U hoeft de wand dan niet helemaal te openen als u naar binnen wilt, maar kunt eenvoudig door een deur naar binnen of naar buiten gaan. Dit betekent ook dat de ruimte voortaan afgesloten kan worden. Uw tuinmeubilair kunt u voortaan dus met een gerust hart laten staan.

Afspraak maken
Interesse? Kom eens kijken in de showroom. U kunt ons ook even bellen. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs met een demonstratiemodel. U kunt dan met eigen ogen zien hoe de beglazing werkt en of het iets voor u zou kunnen zijn.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Metalura
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES