VVE Oudeweg, Castricum

Voor VVE Oudeweg 28-36 te Castricum heeft Deap bouwvisie de mogelijkheden bekeken ten behoeve van het plaatsen van een nieuwe traplift op de trap van de begane grond naar de 1e verdieping in verband met de vluchtveiligheid van de portiekflat.

Geplaatst door: Deap Bouwvisie

 Voor deze VVE hebben wij een vluchtplan opgesteld en daarbij bekeken of er nog veilig gevlucht kan worden na het plaatsen van de traplift.

Het betreft hier een portiekflat waarbij we te maken hebben met eenzijdig vluchten. Belangrijk is dat de doorstroomcapaciteit van de aanwezige bordessen en trappen voldoende capaciteit hebben voor het eventuele ontvluchten van het pand.

Er is door ons een opname in het gebouw gedaan waarbij is gekeken naar de huidige situatie. Op basis van aangeleverde specificaties van de te plaatsen traplift zal er d.m.v. een schematisch gemaatvoerde tekening bekeken worden of de traplift de aanwezige vluchtweg in gedrang brengt. Het adviesrapport zal uitwijzen of het verantwoord is om de traplift te laten plaatsen.

Wilt u ook een traplift laten plaatsen in uw VVE? Laat dit grondig beoordelen door Deap bouwvisie!

Neem contact op!

Bedrijvengids Geplaatst door
Deap Bouwvisie

Deap Bouwvisie

Gyroscoopweg 25, 1042AC  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.