..........
shadow_fix

Goed VvE-beheer

VvEtotaal is een online softwarepakket voor het beheren van VvE's en geeft ondersteuning aan alle beheeractiviteiten (administratief, financieel, technisch). VvEtotaal is de oplossing voor beheerders van zowel grote als kleine VvE's.

Praktisch en gebruiksvriendelijk

VvEtotaal is een praktische, gebruikersvriendelijke en eenvoudige toepassing. Professionele VvE-beheerders of enthousiaste appartementseigenaren, iedereen kan er mee werken. VvEtotaal BV wil de software graag laten blijven aansluiten op de behoefte van VvE-beheerders en werkt dan ook nauw met hen samen bij de voortdurende ontwikkeling van het pakket.

Samen met de beheerders bepalen zij welke nieuwe functionaliteit in de software wordt ingebouwd.

Demo softwarepakket?

Klik hier voor meer info.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Financieel goed geregeld

  financieel

  Het bestuur van een VvE heeft een belangrijke taak op het gebied van onderhoud en financieel beheer. Vooral het laatste is een veelomvattend en nauwkeurig werk, alle inkomende en uitgaande geldstromen dienen overzichtelijk te zijn.

 • Kiezen voor totaal onderhoud

  mjop

  Regelmatig komt in Appartement & Eigenaar het onderhoud van het complex aan bod. Er zijn diverse manieren en partijen die het onderhoud kunnen regelen. In deze editie nemen we het totaalonderhoud onderhoud onder de loep.

 • Verduurzaming van woningen

  verwarming

  Steeds vaker worden Verenigingen van Eigenaars (VvE) gezien als belangrijke kartrekkers voor het verduurzamen van woningen.

 • Van bezit naar gebruik

  lenen

  Een actieve VvE, met de financiƫle zaken op orde, beschikt over een financiƫle buffer voor gepland onderhoud en onverwachte uitgaven. Appartement & Eigenaar dook in de mogelijkheden.

 • Vergoeding VvE-administrateur was toch in orde

  administratie

  De Accountantskamer is er ten onrechte van uitgegaan dat een AA geen maandelijkse vergoeding naar zichzelf mocht overmaken.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam