Reinigen ventilatie

Het is belangrijk om te zorgen voor een goed binnenklimaat. De Ventilatiemeester inspecteert en reinigt ventilatiesystemen en luchtkanalen, zodat u in een gezond huis woont en slaapt.

Geplaatst door: De Ventilatiemeester

Ventilatiemeester

Bij een inspectie door de Ventilatiemeester wordt de natuurlijke toevoer van lucht gecontroleerd en wordt het complete ventilatiesysteem geïnspecteerd.

Bij de reiniging worden de luchtkanalen, de afzuigventielen en de afzuigmotor gereinigd en deskundig geïnspecteerd. Wij zorgen er dan voor dat het ventilatiesysteem weer optimaal functioneert.

Als basis hanteert De Ventilatiemeester de conventionele manier, vaak omschreven als de vacuüm-borstelmethode. Hierbij wordt gebruik gemaakt van roterende borstels en een onderdrukprincipe.
In uitzonderlijke gevallen kan het nodig zijn ventilatiesystemen handmatig te reinigen.

De Ventilatiemeester is expert in reiniging van mechanische ventilatie, warmte-terug-win-systemen en van heteluchtverwarmingssystemen.

Bedrijvengids Geplaatst door
De Ventilatiemeester

De Ventilatiemeester

Wethouder Timmermanstraat 7a, 7951 SH  STAPHORST

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.