VvE opleiding

leren in eigen tijd en op eigen tempo met het nieuwe eLearning platform VvE-Educatie.nl. Het doel hiervan is kennis op te doen en te toetsen.

Geplaatst door: VVE centraal

Eerste online opleiding

leren in eigen tijd en op eigen tempo met het nieuwe eLearning platform VvE-Educatie.nl. Het doel hiervan is kennis op te doen en te toetsen.

Sinds mei 2011 is VvE Centraal de eerste onafhankelijke website waar de Vereniging van Eigenaars echt centraal staat. Door veel te investeren in het opbouwen en uitbouwen van haar onafhankelijke kennisplatform is VvE Centraal uitgegroeid tot het leidende internet platform waar artikelen, VvE dienstverleners, VvE nieuws en nu ook online VvE educatie bij elkaar komt.

Met de introductie van het eLearning komt VvE Centraal weer een stap dichter bij haar doelstelling om de centrale plek op internet te creëren waar kennisdeling over de VvE de primaire doelstelling is. Wilfred Boerrigter, oprichter van VvE Centraal ”Met VvE Educatie hebben we een laagdrempelige online hulp gecreëerd waar mensen op hun eigen tempo én wanneer ze maar willen hun kennis over de VvE kunnen bijspijkeren.”

In de komende maanden zal het aanbod van courses groeien en zullen de belangrijke onderwerpen van de VvE de revue passeren. Deze courses ontwikkelt VvE Centraal samen met specialisten in relevante vakgebieden zodat de kwaliteit en het niveau van de courses gewaarborgd is.

De eerste course behandelt de basiskennis over een VvE en richt zich op zowel de individuele bestuurders als appartementseigenaren. 7 compacte lessen behandelen de basiskennis die bij iedere VvE bestuurder en appartementseigenaar aanwezig zou moeten zijn. Door het testpanel werd de course erg goed ontvangen.

Zo liet Helene de Bruin ons na het volgen van deze course het volgende weten: “Met veel plezier de cursus basiskennis van de VvE voor appartementseigenaren gevolgd. Voorafgaand aan de vragen een duidelijke uitleg over de verschillende onderwerpen. Een leuke en leerzame cursus!”

Voor meer informatie en de online VvE educatie kunt u terecht op www.vve-educatie.nl 

Bedrijvengids Geplaatst door
VVE centraal

VVE centraal

Postbus 59620, 1040 LC  Hilversum

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Rene ter Veer
9 jaar geleden
Mooi en goed idee. erg positief en toegankelijk voor alle bestuurders.
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.