..........
shadow_fix

VvE opleiding

leren in eigen tijd en op eigen tempo met het nieuwe eLearning platform VvE-Educatie.nl. Het doel hiervan is kennis op te doen en te toetsen.

Eerste online opleiding

leren in eigen tijd en op eigen tempo met het nieuwe eLearning platform VvE-Educatie.nl. Het doel hiervan is kennis op te doen en te toetsen.

Sinds mei 2011 is VvE Centraal de eerste onafhankelijke website waar de Vereniging van Eigenaars echt centraal staat. Door veel te investeren in het opbouwen en uitbouwen van haar onafhankelijke kennisplatform is VvE Centraal uitgegroeid tot het leidende internet platform waar artikelen, VvE dienstverleners, VvE nieuws en nu ook online VvE educatie bij elkaar komt.

Met de introductie van het eLearning komt VvE Centraal weer een stap dichter bij haar doelstelling om de centrale plek op internet te creëren waar kennisdeling over de VvE de primaire doelstelling is. Wilfred Boerrigter, oprichter van VvE Centraal ”Met VvE Educatie hebben we een laagdrempelige online hulp gecreëerd waar mensen op hun eigen tempo én wanneer ze maar willen hun kennis over de VvE kunnen bijspijkeren.”

In de komende maanden zal het aanbod van courses groeien en zullen de belangrijke onderwerpen van de VvE de revue passeren. Deze courses ontwikkelt VvE Centraal samen met specialisten in relevante vakgebieden zodat de kwaliteit en het niveau van de courses gewaarborgd is.

De eerste course behandelt de basiskennis over een VvE en richt zich op zowel de individuele bestuurders als appartementseigenaren. 7 compacte lessen behandelen de basiskennis die bij iedere VvE bestuurder en appartementseigenaar aanwezig zou moeten zijn. Door het testpanel werd de course erg goed ontvangen.

Zo liet Helene de Bruin ons na het volgen van deze course het volgende weten: “Met veel plezier de cursus basiskennis van de VvE voor appartementseigenaren gevolgd. Voorafgaand aan de vragen een duidelijke uitleg over de verschillende onderwerpen. Een leuke en leerzame cursus!”

Voor meer informatie en de online VvE educatie kunt u terecht op www.vve-educatie.nl 

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
1 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


  • Rene ter Veer - 12 November 2014

    Mooi en goed idee. erg positief en toegankelijk voor alle bestuurders.

 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam