Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

VvE opleiding

01 februari 2018
leren in eigen tijd en op eigen tempo met het nieuwe eLearning platform VvE-Educatie.nl. Het doel hiervan is kennis op te doen en te toetsen.
LEES VERDER

Eerste online opleiding

leren in eigen tijd en op eigen tempo met het nieuwe eLearning platform VvE-Educatie.nl. Het doel hiervan is kennis op te doen en te toetsen.

Sinds mei 2011 is VvE Centraal de eerste onafhankelijke website waar de Vereniging van Eigenaars echt centraal staat. Door veel te investeren in het opbouwen en uitbouwen van haar onafhankelijke kennisplatform is VvE Centraal uitgegroeid tot het leidende internet platform waar artikelen, VvE dienstverleners, VvE nieuws en nu ook online VvE educatie bij elkaar komt.

Met de introductie van het eLearning komt VvE Centraal weer een stap dichter bij haar doelstelling om de centrale plek op internet te creëren waar kennisdeling over de VvE de primaire doelstelling is. Wilfred Boerrigter, oprichter van VvE Centraal ”Met VvE Educatie hebben we een laagdrempelige online hulp gecreëerd waar mensen op hun eigen tempo én wanneer ze maar willen hun kennis over de VvE kunnen bijspijkeren.”

In de komende maanden zal het aanbod van courses groeien en zullen de belangrijke onderwerpen van de VvE de revue passeren. Deze courses ontwikkelt VvE Centraal samen met specialisten in relevante vakgebieden zodat de kwaliteit en het niveau van de courses gewaarborgd is.

De eerste course behandelt de basiskennis over een VvE en richt zich op zowel de individuele bestuurders als appartementseigenaren. 7 compacte lessen behandelen de basiskennis die bij iedere VvE bestuurder en appartementseigenaar aanwezig zou moeten zijn. Door het testpanel werd de course erg goed ontvangen.

Zo liet Helene de Bruin ons na het volgen van deze course het volgende weten: “Met veel plezier de cursus basiskennis van de VvE voor appartementseigenaren gevolgd. Voorafgaand aan de vragen een duidelijke uitleg over de verschillende onderwerpen. Een leuke en leerzame cursus!”

Voor meer informatie en de online VvE educatie kunt u terecht op www.vve-educatie.nl 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

LOG IN OM EEN REACTIE TE PLAATSEN
Rene-ter-Veer 5 jaar geleden

Mooi en goed idee. erg positief en toegankelijk voor alle bestuurders.

VVE centraal
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES