..........
shadow_fix

Interieur is verkoop

Potentiële kopers laten huizen links liggen door verpauperende uitstraling van veel VvE wooncomplexen

Netjes interieur doet snel verkopen

Potentiële kopers laten huizen links liggen door verpauperende uitstraling van veel VvE wooncomplexen

Als vastgoed/interieurstylist kom ik in vele huizen en wooncomplexen, wat mij het meeste frustreert is de verpauperende uitstraling die de meeste VvE gebouwen uitstralen.
De staat van de woningen en het complex is vaak verpauperd waardoor potentiële kopers afgeschrikt worden en kans op verkoop naar een dieptepunt daalt. De eerste indruk is vaak de meest bepalende, waarbij het in veel gevallen niet eens tot een bezichtig komt maar is het negatieve besluiten tijdens het bekijken van de foto’s.


Ik wil alleen maar aangeven hoeveel impact het heeft wanneer er niets wordt gedaan aan de entree, centrale ruimtes of andere vertrekken en dat begint al bij de buitengevels. Helaas blijkt uit ervaring dat beheerders van de VvE vaak te afwachtend zijn en laten de verpaupering te lang doorlopen waardoor de kosten alleen maar oplopen, onderhoud kost altijd geld maar niets doen kost veel meer geld.
Investeren in onderhoud verdient zich altijd terug,maar kijk ook eens naar de uitstraling hierbij kan een goede vastgoedstylist een belangrijke toevoeging zijn, met wat praktische tips en een andere kijk op de mogelijkheden kunnen soms al heel snel wonderen worden verricht, kijk wat mogelijk is en geef uw complex een trotse uitstraling zodat elke gebouw een visitekaartje wordt naar de buitenwereld.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Checkpoint Interieur- & Verkoopstyling

Klik hier voor meer info bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam