..........
shadow_fix

Advocaat voor juridisch

De praktijkgroep onroerend goed recht van Van Till advocaten houdt zich onder meer bezig met appartementsrecht. Sinds vele jaren staat Van Till besturen van Verenigingen van Eigenaren, maar ook individuele leden van VvE's, bij. Voor praktische zaken en juridisch advies, variƫrend van de uitleg van bepalingen uit de splitsingsakte tot bijstand in juridische procedures.

Appartementsrecht

Mr. Mirjam Maris en mr. Kim Kroon zijn specialist op het gebied van appartementsrecht. Door hun kennis van onder meer bouwrecht, aanneming van werk, bestuursrecht en appartementsrecht zijn zij breed inzetbaar. Dus heeft uw VvE bijvoorbeeld een ingewikkelde splitsingsakte of hebt u vragen over servicekosten? Levert uw aannemer de algemene ruimten maar niet op of hebt u een geschil met de gemeente? Voor al uw vragen over appartementsrecht kunt u bij Van Till advocaten terecht.

 

Van Till advocaten organiseert gemiddeld tweemaal per jaar een informatieavond voor besturen van appartementseigenaren; zie onze website. Daarnaast publiceren zij artikelen en beantwoorden vragen in het magazine Appartement en Eigenaar, zie www.appartementeneigenaar.nl. Van Till advocaten onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en een hoge kwaliteit van dienstverlening. Een heldere en reële tariefstructuur hoort daarbij. Voor meer informatie, zie www.vantill.nl of bel 020 - 470 01 77.

 

 

Kim Kroon

Van Till Advocaten op Appartement & Eigenaar

Neem eens een kijkje in de rubriek 'Vraag & Antwoord'. Hier kunt u de antwoorden van Van Till Advocaten op een aantal lastige juridische vraagstukken lezen.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam