Goede advocaat nodig?

De praktijkgroep onroerend goed recht van Van Till advocaten houdt zich onder meer bezig met appartementsrecht.

Geplaatst door: Van Till advocaten

Sinds vele jaren staat Van Till besturen van Verenigingen van Eigenaren, maar ook individuele leden van VvE's, bij. Voor praktische zaken en juridisch advies, variërend van de uitleg van bepalingen uit de splitsingsakte tot bijstand in juridische procedures.

 

Appartementsrecht

Mr. Mirjam Maris en mr. Kim Kroon zijn specialist op het gebied van appartementsrecht. Door hun kennis van onder meer bouwrecht, aanneming van werk, bestuursrecht en appartementsrecht zijn zij breed inzetbaar. Dus heeft uw VvE bijvoorbeeld een ingewikkelde splitsingsakte of hebt u vragen over servicekosten? Levert uw aannemer de algemene ruimten maar niet op of hebt u een geschil met de gemeente? Voor al uw vragen over appartementsrecht kunt u bij Van Till advocaten terecht.

Van Till advocaten organiseert gemiddeld tweemaal per jaar een informatieavond voor besturen van appartementseigenaren; zie dze website. Daarnaast publiceren zij artikelen en beantwoorden vragen voor het magazine en de website van Appartement en Eigenaar. Van Till advocaten onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en een hoge kwaliteit van dienstverlening. Een heldere en reële tariefstructuur hoort daarbij. Voor meer informatie, zie www.vantill.nl of bel 020 470 01 77.

Van Till op Appartement & Eigenaar

Neem eens een kijkje in de rubriek 'Vraag & Antwoord'. Hier kunt u de antwoorden van Van Till Advocaten op een aantal lastige juridische vraagstukken lezen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Van Till advocaten

Van Till advocaten

De Lairessestraat 131-135, 1075 HJ  AMSTERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.