..........
shadow_fix
Home / vve / mjop

bouwkundige inspectie

Heeft u twijfels over de bouwkundige staat van uw woning? Of heeft u twijfels over de bouwkundige staat van het huis dat u wilt gaan kopen? Inspecteer dan

Goede informatie is halve werk

Bouwkundige inspectie

Heeft u twijfels over de bouwkundige staat van uw woning? Of heeft u twijfels over de bouwkundige staat van het huis dat u wilt gaan kopen?
Wilt u bouwkundige begeleiding bij een bezichtiging?
Buro van Linden heeft de bouwkundige expertise in huis om u hier juist en volledig in te kunnen adviseren.

 

Kosten

Kopersbegeleiding € 100,-
Bouwkundige inspectie € 250,-
Prijzen gelden tot een woning inhoud van 1000m3.
Alle prijzen zijn inclusief BTW. Binnen een straal van 100 km vanaf Oisterwijk worden geen reiskosten (€0,28,-/km) gerekend. Buro van Linden inspecteert ook in het weekend (geen meerkosten).
Kopersbegeleiding

Tijdens de kopersbegeleiding loopt de inspecteur met u mee. De inspecteur bespreekt met u de conditie van bouwonderdelen en de mogelijkheid om bouwkundige wijzigingen aan te brengen. Bijvoorbeeld het doorbreken van een wand om een ruimte groter te maken. Ook worden eventueel geconstateerde gebreken kenbaar gemaakt en wordt er mondeling advies gegeven over de ernst van het gebrek en uit te voeren herstelwerkzaamheden. Er wordt een ruwe kostenindicatie met u besproken.
Bouwkundige inspectie

Buro van Linden biedt een uitgebreide bouwkundige inspectie aan. Bevindingen vanuit de inspectie, herstelkosten en eventueel advies voor vervolgonderzoek worden helder aan u gerapporteerd.

Tijdens de inspectie worden bouwkundige- en installatietechnische onderdelen visueel geïnspecteerd. Denk aan daken, vloeren , wanden en afwerkingen als schilderwerk en dakbedekking. Elektro-, en werktuigbouwkundige installaties als meterkasten en luchtbehandeling worden mede beoordeeld op leeftijd en storingsonderhoud (functioneren).

Per gebrek wordt een advies voor herstel gegeven. Dit advies beschrijft de onderhoudsactiviteit en de prioriteit (direct herstel of op termijn). Ook raamt Buro van linden altijd de herstelkosten voor het verhelpen van het gebrek.

Als er specialistisch vervolgonderzoek noodzakelijk is, worden er kosten voor dit onderzoek geraamd. Indien mogelijk worden ook de herstelkosten geraamd die kunnen voortvloeien uit het specialistisch vervolgonderzoek. Denk bijvoorbeeld aan het loskomen van het stucwerk door optrekkende vocht.

De bevindingen uit de inspectie worden vastgelegd in een rapportage welke u binnen 2 werkdagen na inspectie per mail ontvangt.

In de rapportage wordt naast de beschrijving van een eventueel gebrek ook de conditie van het bouwdeel beschreven. Alle gebreken worden met een foto vastgelegd. Ook wordt er een onderhoudsadvies voor de komende 5 jaar opgesteld.
De bouwkundige inspectie kan worden uitgebreid met een overzicht volgens de eisen van de NHG (Nationale Hypotheek Garantie) en WEW (waarborgfonds eigen woningen). Hiervoor worden geen extra kosten gerekend.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Veilig het dak op

  dak

  Het dak van een appartementengebouw heeft zoals alle daken onderhoud nodig en moet periodiek geïnspecteerd worden. In iedere Appartement & Eigenaar lichten we een onderwerp uit dat betrekking heeft op het dak. Deze keer besteden we aandacht aan de dakveil

 • Bouwkundige keuringen

  mjop

  Naast het exclusieve gebruiksrecht van het appartement is de appartementseigenaar tevens mede-eigenaar en dus medeverantwoordelijk voor het hele gebouw. Elke appartementseigenaar is verplicht om samen met de andere appartementseigenaren het gebouw te onde

 • Slapende VvE

  juridisch

  Het komt nog regelmatig voor dat een appartementseigenaar een appartement bewoont, maar niets merkt van een VvE. Zolang alles goed gaat en er geen kostbare onderhoudszaken zijn die de aandacht vragen, lijkt er niets aan de hand te zijn.

 • Met elkaar onderhoud plegen bespaart geld

  mjop

  Veel bewoners van appartementen hebben te maken met hun buren als het over onderhoud gaat. Verenigingen van eigenaren hebben ieder jaar een behoorlijke taak om het onderhoud goed te organiseren.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam