..........
shadow_fix

Kanalen reinigen

Naast de luchtbehandelingkast, wordt de kwaliteit van het binnenklimaat bepaald door de conditie van de luchtkanalen. Deze zorgen voor het transport van lucht door het gebouw. Net als bij luchtbehandelingkasten, raken luchtkanalen ook verontreinigd, zonder dat je het meteen merkt. Om gezondheidsrisico’s en gevaar voor brand te voorkomen, is een frequente controle en onderhoud noodzakelijk.

Onderzoeken

De volgende onderzoeken kan Blygold uit laten voeren om de staat van uw kanalensysteem te bepalen:
– Visuele inspectie: door middel van een endoscopisch onderzoek wordt een rapportage opgesteld van de visuele vervuiling in het kanalensysteem.
– Microbiologisch onderzoek: van zowel de kanaalwand als van de lucht worden microbiologische monsters genomen die in het laboratorium worden geanalyseerd op de aanwezigheid van bacteriën, schimmels en gisten.
– Microscopisch onderzoek: als er vervuiling aanwezig is kan een zogenaamd 'veegmonster' genomen worden, wat vervolgens in het laboratorium onder de microscoop wordt geanalyseerd op samenstelling.
– Vetafzetting: bij vetafzuigkanalen wordt de laagdikte van de vetafzetting op de kanaalwand bepaald.

Op basis van bovenstaande inventarisaties kan Blygold voor u de reiniging en/of desinfectie van het kanalensysteem verzorgen. Voor het reinigen en desinfecteren hebben ze verschillende methoden ter beschikking zodat er altijd een passende oplossing is voor uw situatie, denk hierbij aan:
– Mechanisch reinigen (borstels en ragen)
– Pneumatisch reinigen (perslucht)
– Natte reiniging (water evt. met reinigingsmiddelen)
– Handmatige desinfectie of vernevelen van het desinfectans in het kanaal

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Luchtkanaal reinigen

  ventilatie

  Een luchtkanaal transporteert lucht van buiten naar binnen en vice versa.

 • De daken op!

  dak

  Normaal gesproken gaat het dak van een appartementencomplex een fink aantal jaren mee. Goed onderhoud is echter wel noodzakelijk. Een jaarlijkse dakinspectie zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

 • Onderhoud uw gevel

  gevel

  Een gevel is het gezicht van een gebouw. Er zijn diverse mogelijkheden om de gevel een bijzonder aanzicht te geven. Daarnaast is het belangrijk de gevel te isoleren en ook de reiniging en restauratie van de gevel verdienen de aandacht.

 • Veilig het dak op

  dak

  Het dak van een appartementengebouw heeft zoals alle daken onderhoud nodig en moet periodiek geïnspecteerd worden. In iedere Appartement & Eigenaar lichten we een onderwerp uit dat betrekking heeft op het dak. Deze keer besteden we aandacht aan de dakveil

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Blygold Nederland B.V.

www.blygold.nl bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam