Legionellapreventie

Veilig drinkwater is essentieel. Helaas blijft legionella in drinkwatersystemen regelmatig de kop opsteken. De levensgevaarlijke bacterie verschanst zich bij voorkeur op plekken die lastig te traceren zijn. Daarom is controle van de totale installatie bij prioritaire instellingen, wettelijk verplicht. Blygold verzorgt hiervoor de risicoanalyse en het beheersplan. Ook bij niet-prioritaire instellingen kan een risicoanalyse en beheersplan een uitkomst bieden bij (langdurige) legionella problematiek.

Geplaatst door: Blygold Nederland B.V.

Legionella bestrijden

Aanvullend kan een geaccrediteerde legionella-bemonstering en analyse worden uitgevoerd door het laboratorium van Blygold. Mocht er een overschrijding geconstateerd worden, kan Blygold het leidingsysteem reinigen en (thermisch) desinfecteren. Blygold heeft verschillende specialistische producten om het beste resultaat te verkrijgen. Ook een poortwachtersysteem kan een uitkomst bieden. De AOT-Aqua+ is een uniek systeem waarmee de (legionella) bacteriën worden gedood. Dit systeem heeft de wettelijk verplichte certificeringen van zowel Ctgb als de Kiwa BRL 14010.

Bedrijvengids Geplaatst door
Blygold Nederland B.V.

Blygold Nederland B.V.

Hoofdveste 13, 3992 DH  Houten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.