..........
shadow_fix

Legionellapreventie

Veilig drinkwater is essentieel. Helaas blijft legionella in drinkwatersystemen regelmatig de kop opsteken. De levensgevaarlijke bacterie verschanst zich bij voorkeur op plekken die lastig te traceren zijn. Daarom is controle van de totale installatie bij prioritaire instellingen, wettelijk verplicht. Blygold verzorgt hiervoor de risicoanalyse en het beheersplan. Ook bij niet-prioritaire instellingen kan een risicoanalyse en beheersplan een uitkomst bieden bij (langdurige) legionella problematiek.

Legionella bestrijden

Aanvullend kan een geaccrediteerde legionella-bemonstering en analyse worden uitgevoerd door het laboratorium van Blygold. Mocht er een overschrijding geconstateerd worden, kan Blygold het leidingsysteem reinigen en (thermisch) desinfecteren. Blygold heeft verschillende specialistische producten om het beste resultaat te verkrijgen. Ook een poortwachtersysteem kan een uitkomst bieden. De AOT-Aqua+ is een uniek systeem waarmee de (legionella) bacteriën worden gedood. Dit systeem heeft de wettelijk verplichte certificeringen van zowel Ctgb als de Kiwa BRL 14010.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
 • Geef inbrekers geen kans!

  entree

  Volgens de cijfers van het Verbond van Verzekeraars werd in 2013 maar liefst 87.480 keer ingebroken. Hoewel dit een daling is ten opzichte van 2012 gaat het nog steeds om 240 inbraken per dag.

 • Glashelder & transparant

  reiniging

  Men neme een sopje, een spons en een wisser en ziedaar: schone ramen. Klinkt simpel, toch is ramenlappen echt een vak apart, zeker als het om de ramen van een appartementencomplex gaat. Waarom? Appartement & Eigenaar vroeg het aan een deskundige.

 • Luchtkanaal reinigen

  ventilatie

  Een luchtkanaal transporteert lucht van buiten naar binnen en vice versa.

 • Uw gevel als nieuw

  gevel

  Als we om ons heen kijken, zien we veel grauwe gebouwen. We zijn hier zelfs vertrouwd mee geraakt.

 • Onderhoud uw gevel

  gevel

  Een gevel is het gezicht van een gebouw. Er zijn diverse mogelijkheden om de gevel een bijzonder aanzicht te geven. Daarnaast is het belangrijk de gevel te isoleren en ook de reiniging en restauratie van de gevel verdienen de aandacht.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Blygold Nederland B.V.

www.blygold.nl bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam