..........
shadow_fix

Renovatie HVAC

De long van elk gebouw is de luchtbehandelingskast. Deze zorgt voor schone- en veilige lucht. Goed onderhoud van lbk's is om meerdere redenen essentieel: gezondheid, maar ook vanwege efficiency. Volgens de NEN 2767 gaan luchtbehandelingskasten gemiddeld 20 jaar mee. Blygold streeft naar een minimale levensduur van 35 jaar of langer, waarbij de 'cost of ownership' veel lager uitvallen. Dit alles is ondergebracht in het unieke Blygold Life Cycle Maintenance-concept. In dit concept staat de levenscyclus van de luchtbehandelingskast centraal en wordt met onderhoud en optimalisatie de levensduur gemaximaliseerd.

Kwaliteit en service

Blygold adviseert u hoe u de installatie zo goed mogelijk en zo lang mogelijk in top conditie kunt houden. Hierin wordt aangegeven welk onderhoud u bijvoorbeeld ieder half jaar, jaarlijks, vijf jaarlijks of eens in de 10-15 jaar moet doen. Jaarlijks komt Blygold bij u langs om een conditiemeting uit te voeren. Hierin wordt onder andere aangegeven welk additioneel onderhoud aan de installatie in de nabije toekomst noodzakelijk is. Zo komt u niet voor plotselinge verassingen te staan.

Blygold kan vrijwel al het onderhoud voor u uitvoeren. Dit kan bestaan uit vervanging van filters, poelies of lagers, tot een complete optimalisering of renovatie van de luchtbehandelingskast.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Blygold Nederland B.V.

www.blygold.nl bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam