Gemak dient de mens

De juiste software maakt VvE-beheer een stuk eenvoudiger. VvEtotaal is ontwikkeld door beheerders, voor beheerders.

Geplaatst door: VvEtotaal BV

Werd het beheer van VvE’s voorheen nog gedaan in Excel of een generiek boekhoudpakket, steeds meer VvE-beheerders stappen over op software die specifiek is gemaakt voor het beheer van VvE’s.
VvE-beheer behoeft immers vakmanschap. En voor ieder vak geldt: goed gereedschap is het halve werk.
Dat geldt overigens niet alleen voor professionele beheerders, maar ook voor de enthousiaste appartementseigenaren die het beheer van hun VvE zelf doen.

Een licentie voor een softwarepakket waarin financieel, technisch en administratief VvE-beheer zijn samengebracht, geeft een beheerder niet alleen een praktisch tool in handen voor de dagelijkse werkzaamheden, maar ook de garantie dat continue wordt voldaan aan wet- en regelgeving.
VvE’s moeten zich immers voortdurend aanpassen aan nieuwe omstandigheden, denk bijvoorbeeld aan de Wet Incassokosten (WIK), SEPA (en bijbehorende IBAN) en de Warmtewet. Het is als beheerder een zorg minder als je weet dat de software die je gebruikt altijd is afgestemd op de meest recente wet- en regelgeving

Goede software voor VvE-beheer staat nooit op zichzelf, maar bevat aansluiting op relevante externe systemen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de aansluiting op de bank.
Zo is het mogelijk om vanuit het softwarepakket incassobestanden en betaalbestanden (SEPA)  te genereren die kunnen worden ingelezen bij de bank. Dit vergroot niet alleen de efficiency, maar voorkomt ook invoerfouten bij de bank en problemen bij de aansluiting tussen openstaande posten en bankboekingen.
Een andere manier om grotere efficiency en minder fouten te realiseren, is door de bankboekingen vanuit de bank te downloaden en in te lezen in het pakket voor VvE-beheer. Deze bankboekingen kunnen gekoppeld worden aan openstaande posten, waardoor de sub-administratie (debiteuren en crediteuren)  en de grootboekadministratie in een keer bijgewerkt kunnen worden.

VvEtotaal
VvEtotaal is een softwarepakket dat zich specifiek richt op het financiële, technische en administratieve beheer van VvE’s. Het is ontwikkeld door professionele VvE-beheerders, die er continue voor zorgen dat het pakket up-to-date blijft.

Tijdens jaarlijkse beheerdersmiddagen worden de meer omvangrijke wensen ten aanzien van de software door de professionele beheerders besproken en wordt de prioriteit van de aanpassing of toevoeging bepaald. Op basis van deze prioriteitstelling stelt VvEtotaal BV de planning voor het komende jaar op.
Kleinere wensen worden zo veel mogelijk tussendoor opgepakt en toegevoegd aan de software.
Doordat iedere aanpassing aan de  software, na intensief testen, direct live wordt gezet, werken alle gebruikers altijd met de meest recente versie van de software.

VvEtotaal wordt volledig in eigen beheer ontwikkeld, waardoor er geen additionele licenties voor andere (boekhoud-)pakketten hoeven te worden afgesloten.

Sinds de lancering van VvEtotaal in 2007  heeft een groot aantal beheerders al gekozen voor de compleetheid en gebruikersvriendelijkheid van het pakket. De vriendelijke prijsstelling van het pakket, waardoor de beheerders zich concurrerend in de markt kunnen zetten, is voor hen een aanvullende reden om met VvEtotaal in zee te gaan.

Voor meer informatie: www.vvetotaal.nl

 

 

 

Bedrijvengids Geplaatst door
VvEtotaal BV

VvEtotaal BV

Raadhuisstraat 11, 1687 AH  WOGNUM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.