VvEtotaal software

VvEtotaal: software voor het beheren van VvE's. Voor beheerders, door beheerders

Geplaatst door: VvEtotaal BV

Software voor VvE beheerders

VvEtotaal is een volledig on-line softwarepakket voor het beheren van VvE's.
Dit betekent dat er geen aparte software op de pc hoeft te worden geïnstalleerd, zodat je altijd met de laatste versie van onze software werkt. Een ander voordeel is dat het pakket 7 dagen per week 24 uur per dag gebruikt kan worden vanaf iedere locatie met Internet-verbinding.

Iedere professionele beheerder krijgt zijn eigen afgeschermde omgeving, waarin zowel de beheerder(s) als de appartementseigenaren toegang hebben.
Uiteraard hebben appartementseigenaren beperkte rechten binnen de administratie van hun eigen VvE.

De software draait op een server in een bewaakt datacenter in Amsterdam. Dagelijks worden meerdere on-site en off-site backup's gemaakt, zodat wij de continuïteit van onze software en dienstverlening kunnen garanderen.

VvEtotaal wordt volledig in eigen beheer ontwikkeld, waardoor er geen additionele licenties voor andere (boekhoud-)pakketten hoeven te worden afgesloten.

Bedrijvengids Geplaatst door
VvEtotaal BV

VvEtotaal BV

Raadhuisstraat 11, 1687 AH  WOGNUM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.