Warmtekostenverdelers

Warmtekostenverdelers worden toegepast ter verdeling van de warmtekosten in gebouwen met blokverwarming.

‎Een warmtekostenverdeler meet geen fysieke eenheden, het is derhalve ook dat alle radiatoren in een complex voorzien worden van dergelijke meters. Indien warmtekostenverdelers worden toegepast, dienen alle meters ook altijd van hetzelfde fabrikaat en/of type te zijn.

Een warmtekostenverdeler kan bijna altijd wel worden toegepast, dit in tegenstelling tot een warmtemeter. Een warmtekostenverdeler kan niet worden toegepast indien luchtzijdig geregelde verwarmingslichamen zijn toegepast, zoals bijvoorbeeld luchtgordijnen.

Warmtemeterservice B.V. heeft veel ervaring met warmtekostenverdeling en is licentiehouder voor Brunata in Nederland. Sinds 2007 levert WMS de Brunata Futura Heat, de meest nauwkeurige warmtekostenverdeler op de markt. In de loop van 2019 is de Brunata M8 toegevoegd aan het gamma als opvolger van de Futura Heat.

Hoewel de Brunata M8 ook leverbaar is in een wM-Bus versie met OMS-protocol, hebben we toch besloten uitsluitend de versie met het LoRaWAN protocol in te zetten. De ervaringen met LoRaWAN zijn dusdanig positief, en biedt qua protocol zoveel meer dat dit protocol de keuze voor de toekomst is. Zie bijvoorbeeld ook deze pagina: IoT - Internet of Things :: WMS WarmteMeterService B.V. - www.wms.nl

Kijk voor de op afstand uitleesbare warmtekostenverdelers onder de knop afstanduitlezing.

 Meer weten ?

https://wms.nl/contact

Bedrijvengids Geplaatst door
Warmtemeterservice B.V. (Brunata WMS)

Warmtemeterservice B.V. (Brunata WMS)

James Wattstraat, 24, 8912 AS  Leeuwarden

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.