Online uw verbruik inzien

Met Brunata Online hebt u continue inzicht in uw verbruik en meterstanden.

Begin 2022 heeft Brunata de nieuwe generatie van haar webportal Brunata Online gelanceerd. Sinds dit jaar is daar de app Brunata Online Resident App bijgekomen.

Met Brunata Online hebt u continue inzicht in het verbruik per week, maand of jaar en kunt u deze vergelijken met de vorige week of maand of dezelfde periode in het vorige jaar.

Naast de verbruiken zijn uiteraard ook de meterstanden beschikbaar. Omdat deze dagelijks worden uitgelezen, heeft u dus ook inzicht in de meterstand per dag. Er kan overigens ook in de tijd teruggekeken worden.

Om de app nog waardevoller te maken, is het verder mogelijk automatisch een bericht te genereren zodra het verbruik over een periode afwijkt. De hoogte van de afwijking en de periode waarover vergeleken wordt, kan men zelf instellen.

Ook zijn de afrekeningen via de app beschikbaar. Het is dan ook niet meer nodig een papieren versie te bewaren.

Zowel de toegang tot de webportal Brunata Online als de app Brunata Online Resident App zijn inbegrepen in onze abonnementen.

Meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via verkoop@wms.nl.

Al klant? Dan kan de app eenvoudig gedownload en geïnstalleerd worden. De toegang tot de app is gelijk aan uw toegang tot Brunata Online via de browser.

Apple: Brunata Online Resident App in de App Store

Android: Brunata Online Resident App in de Play Store

Bedrijvengids Geplaatst door
Warmtemeterservice B.V. (Brunata WMS)

Warmtemeterservice B.V. (Brunata WMS)

James Wattstraat, 24, 8912 AS  Leeuwarden

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.