Wat nieuwe LED-armaturen kunnen doen!

"Via een gezamenlijke relatie kwam ik in contact met Aad Koudijs van Pre-Lite. De no-nonsense aanpak en de snelle leveringen van Pre-lite waren precies wat ik nodig had. De verlichting in mijn zaak was na 30 jaar hoog nodig aan vervanging toe....

Geplaatst door: Pre-Lite

Het is geweldig wat nieuwe LED-armaturen kunnen doen met je zaak

 

"Via een gezamenlijke relatie kwam ik in contact met Aad Koudijs van Pre-Lite. De no-nonsense aanpak en de snelle leveringen van Pre-lite waren precies wat ik nodig had. De verlichting in mijn zaak was na 30 jaar hoog nodig aan vervanging toe. Aad gaf advies over de juiste armaturen voor mijn winkel. Met deze armaturen met 6000° Kelvin kunnen we de kleuren zien zoals ze werkelijk zijn. Niet geheel onbelangrijk voor een verfgroothandel. Het is geweldig wat nieuwe armaturen kunnen doen met je zaak! De verlichting geeft nu een heel andere sfeer in de winkel. De klanten voelen zich meer op hun gemak en de hele zaak heeft een veel professioneler uiterlijk gekregen. Klanten vroegen zich zelfs af of de muren opnieuw geschilderd waren. En de prijs… die was ook nog eens gunstig."

Erik Heg, Commercieel Manager TSM Coatings Amsterdam

Bedrijvengids Geplaatst door
Pre-Lite

Pre-Lite

Handelsweg 13c, 3881 LS  Putten

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Pre-Lite
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.