WESTERSTRAAT ENSCHEDE

COX GEELEN CLV-RENOVATIE

GUTS heeft in 2021 aan de Westerstraat in Enschede 2 wooncomplexen voorzien van een nieuw Cox HYBRID CLV systeem. In dit complex hebben wij zowel de 130mm als de 180mm variant toegepast omdat dit gebouw uit verschillende bouwlagen bestaat variërend van 3 tot 7 hoog. Tevens zijn alle centrale dakkappen vernieuwd.

In totaal ging het hier om 32 strangen en 154 woningen. De aansluitingen in de woningen zijn brandwerend afgewerkt en alle bestaande HR-combiketels zijn concentrisch aangesloten en voorzien van een interne terugslagklep.

Waarom kiezen wij voor Cox HYBRID? 
- CE gemarkeerd conform EN 14471. 
- Rookgassysteem is volledig uitgevoerd in PP (eenduidig materiaal) Dit is een vereiste van producten van HR-combiketels. 
- Dit systeem wordt vanaf het dak ingebracht; overlast in de woningen is minimaal. Bewoners slechts 1 dag zonder warmwater. 
- Aan het einde van de levensduur kan het Cox Hybrid systeem in zijn geheel gerecycled worden. Hier hechten wij veel waarde aan.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
GUTS Installatietechniek B.V.

GUTS Installatietechniek B.V.

Mijlstraat 20, 5281 LL  Boxtel

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.