Zonnepanelen

De vraag naar zonnepanelen neemt steeds grotere vormen aan. Men wordt zich steeds meer bewust van schonere energie en kostenbesparing.

Geplaatst door: De Jong Dakinspecties

Maar is mijn dak wel geschikt voor het plaatsen van Zonnepanelen ?

Dit wordt duidelijk als u vooraf een dakinspectie laat uitvoeren door een onafhankelijke partij. Als een zonnepaneel circa 25 jaar meegaat en uw dak in slechte staat is, is plaatsing van zonnepanelen geen goede keus.

De basis (het dak) moet in goede staat zijn. Het is natuurlijk zonde van uw geld als de panelen na een korte periode verwijderd moeten worden omdat uw dak problemen geeft.

Een gemiddelde levensduurverwachting van een zonnepaneel ligt tussen de 15 en 30 jaar. Dit ligt aan het type zonnepaneel.

Type zonnepaneel  Technische levensduurverwachting
Amorf zonnepanelen circa 15 jaar
Monokristallijn zonnepanelen circa 25 jaar
Polykristallijn zonnepanelen circa 25-30 jaar

 

Het doel van de dakinspectie is om de geschiktheid van het dak te beoordelen, alsmede het aangeven van de resterende levensduurverwachting van de dakbedekking constructie in relatie tot het aan te brengen zonne-energiesysteem.

Juist het vooraf in beeld brengen van mogelijke defecten is van groot belang. Wij maken een gedetailleerde inspectierapportage, waarin duidelijkheid wordt gegeven (aan de hand van foto’s) waar problemen zijn of op korte termijn verwacht kunnen worden.

De Jong Dakinspectie. Kijkt verder, waar anderen stoppen.

Meer weten ?

 

Bedrijvengids Geplaatst door
De Jong Dakinspecties

De Jong Dakinspecties

Saturnusstraat 1, 1431 XL  Aalsmeer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.