Gerelateerde suggesties:

Bouwkundige keuring

Bouwkundige keuring (bouwkundige inspectie)

Bouwkundige keuring (bouwkundige inspectie)


U heeft een geweldig huis gezien en wilt een bod doen? Het eerste wat u wilt is een gedegen bouwkundige keuring, zodat u met een gerust hart verder kunt gaan met de onderhandelingen. Zeer snel een bouwkundige keuring zonder extra last minute kosten? Bel voor een afspraak of vul het onderstaande contactformulier in.


Bouwkundig rapport


Onze bouwtechnisch inspecteur bezoekt het huis en registreert tijdens de bouwkundige keuring alle zichtbare tekortkomingen, gebreken en achterstallig onderhoud. U ontvangt een overzicht van de herstel- en onderhoudskosten die u op korte en lange termijn zou moeten maken. Op basis van dit bouwkundige rapport maakt u de juiste keuzes en voldoet u aan de wettelijke verplichting om informatie over gebreken en tekortkomingen van een koopwoning in te winnen.


Maatwerk bouwkundige keuringen


MOB doet bouwkundige keuringen voor alle denkbare woningen: van portiek- en galerijflats tot herenhuizen en monumenten. Uw woonwens is bij ons in goede handen, u hoeft alleen nog maar voor champagne te zorgen. Want met een grondige bouwkundige keuring houdt u het feestelijk! Onze bouwkundige keuringen voldoen aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers. De keuringsrapporten zijn ook geschikt voor het aanvragen van een NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Hoe? Dat vertellen wij u graag.
Vraag vrijblijvend informatie/offerte aan

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Mob Consultancy Westbroek BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen