..........
shadow_fix

Aankoopkeuring

U heeft een geweldig huis gezien en wilt een bod doen?

Aankoopkeuring

U heeft een geweldig huis gezien en wilt een bod doen? Zekerheid over de bouwkundige staat van de woning is dan het eerste wat u wilt. En natuurlijk zo snel mogelijk. Zodat u met een gerust hart verder kunt gaan met de onderhandelingen en niets uw woonwens meer in de weg staat. Zeer snel een aankoopkeuring zonder dat voor de snelheid extra kosten worden berekend? Bel ons vandaag nog voor een afspraak of vul het onderstaande reactieformulier in, dan gaan we meteen aan de slag.

Onze bouwtechnisch inspecteur bezoekt het huis van uw gading en registreert alle van belang zijnde zichtbare tekortkomingen, gebreken en achterstallig onderhoud. U ontvangt een duidelijke rapportage met een overzicht van de eventuele herstel- en onderhoudskosten die u op korte en lange termijn zou moeten maken. Op basis van dit bouwkundig rapport kunt u de juiste keuzes maken en u heeft hiermee voldaan aan de wettelijke verplichting om informatie over de gebreken en tekortkomingen van een koopwoning in te winnen.

Welk type woning het ook betreft, wij hebben ervaring met het keuren ervan. M.O.B. deed aankoopkeuringen voor portiek- en galerijflats, tussen-, hoek- en eengezinswoningen, (half)vrijstaande woningen, bungalows, (stads)villa’s, herenhuizen, grachtenpanden, landhuizen, (woon)boerderijen en monumenten. Uw woonwens is bij ons in goede handen, u hoeft alleen nog maar voor de champagne te zorgen. Want met een gedegen aankoopkeuring houdt u het feestelijk!

Hypotheek

Onze bouwkundige rapporten worden geaccepteerd door alle hypotheekverstrekkers. Met een supplement zijn de keuringsrapporten ook geschikt voor het aanvragen van NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

Meer weten? Vul dan onderstaand contactformulier in voor alle kenmerken en een prijsindicatie.

Aankoop van een appartement

Heeft u een beneden- of bovenwoning gekocht? Informeer dan of de VvE (Vereniging van Eigenaren) al een Meerjarenonderhoudsbegroting heeft laten opstellen, om te kunnen voldoen aan het wettelijk verplichte reservefonds. MOB kan deze meerjarenonderhoudsbegroting voor u opstellen. Zie hier voor meer informatie.

Vraag vrijblijvend informatie/offerte aan

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Mob Consultancy Westbroek BV

www.mob.nl bekijk bedrijfsprofiel

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam