Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Verkoopkeuring

01 februari 2018
U wilt uw huis graag verkopen. Zekerheid over de bouwkundige staat van uw woning is dan belangrijk. U bent namelijk wettelijk verplicht de koper hierover go
LEES VERDER

Verkoopkeuring: verkoop uw huis met zekerheid

U wilt uw huis graag verkopen. Zekerheid over de bouwkundige staat van uw woning is dan belangrijk. U bent namelijk wettelijk verplicht de koper hierover goed te informeren. Kies voor een onafhankelijke verkoopkeuring door MOB Consultancy als u de woning met een gerust hart in de markt wilt zetten. Met een verkoopkeuring loopt u minder risico op ontbinding van de verkoop of op een lagere verkoopprijs als gevolg van nieuwe onderhandelingen na een aankoopkeuring. want die laat de koper waarschijnlijk uitvoeren als u geen verkoopkeuring biedt. Snel een verkoopkeuring zonder spoedtarief? Bel ons vandaag nog voor een afspraak of vul het reactieformulier in.

Onze inspecteur zorgt voor een visuele bouwtechnische inspectie van uw woning. Bij deze bouwkundige keuring waardeert hij alle zichtbare onderdelen die van belang zijn. Ook de kruipruimte en het platte en/of hellende dak. Daarnaast brengt hij alle zichtbare tekortkomingen, gebreken en achterstallig onderhoud in kaart. De bevinden plus geraamde kosten voor benodigde werkzaamheden ziet u terug in het bouwkundig rapport (klik hier voor een voorbeeld). alle waarneembare mankementen heeft u op papier. zo weet u zeker dat u correct heeft gehandeld.


M.O.B. deed al verkoopkeuringen voor portiek- en galerijflats, tussen-, hoek- en eengezinswoningen, (half)vrijstaande woningen, bungalows, (stads)villa‚ singelhuizen, herenhuizen, grachtenpanden, landhuizen, (woon)boerderijen en monumenten.

Onze bouwkundige rapporten worden geaccepteerd door alle erkende hypotheekverstrekkers.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Mob Consultancy Westbroek BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

ZOEKSUGGESTIES