Administratief medewerker

Ben jij klantgericht, stressbestendig, nauwkeurig en communicatief vaardig in Nederlands en Engels? Hou je daarnaast van een uitdaging, afwisseling van werkzaamheden? Kom dan ons Triflex Team versterken!

Geplaatst door: Triflex BV

Ben jij klantgericht, stressbestendig, nauwkeurig en communicatief vaardig in Nederlands en Engels? Hou je daarnaast van een uitdaging, afwisseling van werkzaamheden en weet je ook nog de weg in SAP of heb je ervaring met een gelijksoortig boekhoudpakket?

Kom dan ons Triflex team versterken als Administratief medewerk(st)er!

Wat ga je doen als administratief medewerker binnendienst bij Triflex?

Als administratief medewerk(st)er zal jij je grotendeels bezighouden met SAP-logistiek. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor het aannemen en afhandelen van bestellingen. Je bent het aanspreekpunt voor zowel klanten als collega’s rondom de bestellingen, je gaat over de orderverwerking in SAP en bewaakt de voorraad van ons magazijn in Zwolle. Verder zul jij je bezighouden met SAP Financieel. Hierbij ondersteun je de verwerking van de financiële administratie. Ook onze algemene mailbox valt onder jouw beheer. Alle inkomende mail handel jij af of stuur je door. Ten slotte vervang je onze telefoniste/receptioniste bij haar afwezigheid.

Wat verwachten we van jou?

Je hebt een afgeronde Mbo-opleiding, kennis van het Microsoft Office-pakket en ervaring in SAP of een soortgelijk boekhoudpakket. Je beschikt niet alleen mondeling, maar ook schriftelijk over prima communicatieve vaardigheden in het Nederlands en het Engels, Duits is een pré. Je bent een teamplayer, maar zeker niet bang om je eigen verantwoordelijkheid te nemen. Je bent goed in prioriteiten stellen en kunt werken onder druk. Tenslotte zijn oplossingsgericht en klantgericht termen die jou omschrijven.

Hoe ziet je werkdag eruit?

Elke dag stromen de bestellingen binnen. Je begint daarom samen met je collega de werkdag met het behandelen van alle ingekomen mails en het verwerken van de orders in SAP. Vervolgens zorgen jullie ervoor dat de paklijsten van de orders die vanuit Zwolle worden verzonden richting de magazijnman gaan, zodat hij de orders klaar kan zetten voor transport. Bij retour van de paklijsten worden de vrachtbrieven gemaakt voor het transport.

Tijdens de lunch kun je gezellig met collega’s in de kantine plaatsnemen of je gaat met enkele collega’s een frisse neus halen. Na de lunch ga je bezig met de financiële administratie, beantwoord je een paar telefoontjes en check je de algemene mailbox. Een leuke en drukke dag!

Delivering Solutions Together - Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een fulltime functie in een dynamisch en professioneel bedrijf. Juist door de diversiteit van de werkzaamheden en de hectiek van de dag, is deze functie erg afwisselend. Triflex investeert in mensen! Dat merk je aan alles: van de gezellige personeelsfeesten, het persoonlijke vitaliteitsbudget, het competentiemanagement met een opleidingsbudget tot je moderne werkplek in een open kantoorruimte. Een team van circa 30 enthousiaste mensen dat goed op elkaar is ingespeeld, hard werkt, maar ook lol heeft onderling en een bedrijf dat mogelijkheden biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Samen maken we ons al 40 jaar hard voor tevreden opdrachtgevers en werken we nauw en prettig samen met onze partners, de Triflex verwerkers.

We kunnen je er van alles over vertellen maar het beste is om onze eigen medewerkers aan het woord te laten. Benieuwd hoe het is om bij Triflex te werken? Bekijk dan deze video! Een kijkje achter de schermen met onze Online en Content Marketeer: Lisa Peterson. Hoe ziet haar dag eruit? En welk uitje zou zij voor Triflex organiseren?

Helemaal leuk: ontmoet alvast je toekomstige collega’s en neem hier een kijkje bij ons achter de schermen. Welk land willen ze nog graag bezoeken en wat doen ze graag in hun vrije tijd?

Ben jij klaar voor deze uitdaging? We zijn heel benieuwd naar jouw potentiële bijdrage. Niet alleen aan ons werk, maar ook aan het team. Laat het weten in een pakkende sollicitatie. Mail naar Marit ten Broeke via vacature@triflex.nl of bel voor meer informatie: 038 - 4602050.‎

Bedrijvengids Geplaatst door
Triflex BV

Triflex BV

Boerendanserdijk 35, 8024 AE  ZWOLLE

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.