Appartement beveiligen tegen inbrekers

Veel appartementen hebben last van inbrekers, voornamelijk als dit gaat om appartementen die op de begane grond zijn gevestigd.

Gepubliceerd: 30 maart 2022

Een appartement op de begane grond heeft namelijk vaak een eigen ingang en is makkelijker te betreden dan appartementen hoger in het complex. Het is daarnaast natuurlijk ook makkelijk weg te komen bij een begane grond appartement! Veel mensen voelen zich daarom onveilig in een appartement op de begane grond en kiezen er liever voor een appartement op een andere verdieping. Het enige voordeel dat een appartement op de begane grond heeft is dat het meestal wel een tuin heeft! Op de begane grond wonen in een appartement kan echter wel veilig met deze tips.

Laat uw sloten vervangen, zodat u een noodafsluiting uit de weg gaat

Het allerbelangrijkste wanneer u een nieuw appartement hebt is het vervangen van de sloten. U weet maar nooit wie er nog een kopie heeft van de sleutels van uw appartement. Daarom is het belangrijk om uw sloten te vervangen. Dit kan u laten doen door een betrouwbare slotenmaker die uw sloten vervangt met sloten die het politie keurmerk dragen. Een goede slotenmaker vindt u meestal door mond op mond reclame of door goede reviews online! Wanneer u een slotenmaker gevonden hebt blijft u meestal bij dezelfde slotenmaker. Dit is dus ook de slotenmaker die u midden in de nacht belt als er toch bij u is ingebroken. Een noodafsluiting installeren is wat de slotenmaker dan doet wanneer er is ingebroken in uw appartement, dit zorgt ervoor dat u dan toch veilig in uw huis kan slapen. Wilt u meer informatie over het vervangen van uw sloten, ga dan naar slotenmaker holland hier wordt u geholpen door professionals met jarenlange ervaring.

Neem het heft in eigen handen en schaf camera’s aan

Om toch een oogje in het zeil te houden kunt u ervoor kiezen om camera’s op te hangen. Dit doet u bijvoorbeeld bij uw achterdeur naar de tuin of u kiest voor een camera in de deurbel van uw voordeur. Met meer zicht op uw tuin en voordeur zal u een veiliger gevoel krijgen, omdat u precies kan zien wat er gebeurt of gebeurd is! Zulke camera’s kunt u voordelig aanschaffen of u kan investeren in duurdere camera’s, maar meeste camera’s worden beheerd door het downloaden van een app op uw mobiel. Hiermee kunt u de camera beelden zien en met de duurdere modellen kunt u ook de camera bewegen via de app!

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.