Automatische slagbomen

Slagbomen -ook wel afsluitbomen genoemd- bieden u de mogelijkheid om uw parkeerplaats, -terrein en -garages op een veilige, flexibele en klantvriendelijke manier af te sluiten.

Geplaatst door: FAAC BV

Een slagboom neemt minimale ruimte in om uw terrein af te sluiten en beveiliging te garanderen.

MAGNETIC SLAGBOMEN

De Magnetic slagbomen van FAAC openen en sluiten automatisch wanneer wenselijk. De masten van de slagbomen zijn verkrijgbaar in diverse lengtes.

FAAC SLAGBOMEN

Met de FAAC slagbomen zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële doeleinden. De masten van de slagboom zijn in diverse maten leverbaar.

 

AUTOMATISCHE SLAGBOMEN MET INTERCOMZUILEN VOOR PARKEERPLAATSEN, -GARAGES EN TERREINEN

Slagbomen worden veelal toegepast bij parkeerplaatsen, in garages en bijvoorbeeld bij de toegang van een camping. U voorkomt dat ongewenste gasten uw terrein betreden en waarborgt zodoende de veiligheid.

Plaats de slagboom in combinatie met een toegangszuizodat u -op afstand- een maximale controle behoudt. Onze zuilen worden eenvoudig geïntegreerd en zijn te verkrijgen voor zowel personen- als vrachtwagenverkeer.

GEGARANDEERDE BEVEILIGING EN DUURZAAMHEID

Slagbomen dragen bij aan de veiligheid van uw bedrijf, omdat u zelf in de hand heeft wie u binnenlaat. FAAC biedt diverse slagbomen van het merk FAAC® en Magnetic® die automatisch openen, sluiten en gesloten blijven wanneer wenselijk. Dat wordt mede gerealiseerd door onze maximale beklemmingsbeveiliging en ingebouwde encoder, die nauwkeurig elke beweging detecteert. Komt een mast in aanraking met een obstakel, dan treedt automatisch een bewegingsomkerend mechanisme in werking.

De lengte van de mast hangt af van de lengte die u nodig heeft: wij beschikken over masten tussen de 2 en 12 meter, zodat wij u in al uw wensen kunnen voorzien. Tevens ervaart u grote openingssnelheden: afhankelijk van de mastlengte, opent elke slagboom van FAAC® of Magnetic® zich binnen 1,3 tot 8 seconden.

Onze slagbomen zijn niet alleen veilig, maar ook duurzaam. Zo verbruiken onze modellen weinig stroom en gaan ze een leven lang mee met 10 tot 20 miljoen openings- en sluitcycli.

VOOR EEN PROFESSIONELE SLAGBOOMINSTALLATIE BENT U BIJ FAAC AAN HET JUISTE ADRES

Slagbomen zijn er in veel soorten en maten. Elke situatie vraagt een ander soort slagboom. Daarom staan onze adviseurs voor u klaar met passend advies. Heeft u behoefte aan meer informatie of advies? Neem gerust contact met ons op.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
FAAC BV

FAAC BV

Transportweg 12-01, 7007CN  Doetinchem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.