DE FAAC AIRSLIDE

De "FAAC Airslide" is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van automatische deurtechniek. De Airslide is een geïntegreerd luchtgordijn in de entree.

Geplaatst door: FAAC BV
  • Uniek en gepatenteerd product in de markt
  • Energie besparing tot wel 42%
  • 50% efficiënter & comfortabeler t.o.v. traditionele luchtgordijnen
  • Beschermt tegen kou, warmte stof, vuil, smog & insecten
  • Elegant design

Uniek en gepatenteerd product in de markt

De Airslide heeft een bescheiden en elegante design en is een uniek en gepatenteerd product in de markt.

De combinatie van een automatische deur en luchtgordijn ineen is met zijn esthetische en functionele voordelen eenvoudig in te passen in iedere architectonische omgeving

Ultiem binnenklimaat

Bescherm het binnenklimaat in de winter tegen kou, in de zomer tegen warmte. Verder zorgt dit luchtgordijn voor optimale bescherming tegen stof, vuil, smog en insecten van buiten tijdens geopende deuren.

De Airslide reduceert luchtverlies met wel 45% en binnenkomend stof met wel 55%, hierdoor blijft een comfortabel en ultiem binnenklimaat gewaarborgd.

Energie besparen

Combineer de Airslide met de A1400 Air, dit betekent kiezen voor optimaal comfort en een aanzienlijke besparing op verspilling van verwarmde of gekoelde lucht door geopende deuren.

De Airslide reduceert warmte verlies met wel 52% en dit kan resulteren in een uiteindelijke energiebesparing tot wel 42%.

Efficiënter dan een traditioneel luchtgordijn

DE FAAC OPLOSSING: DESIGN EN PRESTATIES INEEN: Ruim 50% efficiënter en comfortabeler ten opzichte van een traditioneel luchtgordijn, die lomp en niet energiezuinig is.

Ons luchtgordijn is doorontwikkeld en hierdoor zijn enkele verbeteringen aangebracht aan het product. De motorventilatiegroep met een nieuw, opnieuw ontworpen, geëxtrudeerd aluminium behuizingsprofiel om de luchtstroom met 30% te verhogen in vergelijking met de vorige versie. De luchtuitlaat vanaf de voorkap met kopschotten en afsluitbare klep op een lager om te voorkomen dat externe lucht binnenkomt als het luchtgordijn niet in werking is en Airslide beschikt nu over een nieuwe zeer compacte luchtaanzuigunit in RVS. 

Advies aanvragen ?

Bedrijvengids Geplaatst door
FAAC BV

FAAC BV

Transportweg 12-01, 7007CN  Doetinchem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.