KOK Assurantiën

KOK Assurantiën

Rivium Quadrant 81, 2909 LC  Capelle aan den IJssel

Over ons

Welkom bij KOK Assurantiën!

Alles onder 1 dak op het gebied van verzekeringen: advies, offerte aanvraag, polis-opmaak, schadebehandeling en afwikkeling. Wij van KOK Assurantiën zijn als geen ander in staat u tijd te besparen én u op een voordelige manier te ontzorgen.

‎Als makelaar in verzekeringen bieden wij échte zekerheid, voor iedereen. Daarom helpen we u graag bij het in kaart brengen van uw risico's én de (verzekerings)oplossingen hiervoor. Wij zijn onafhankelijk en handelen volledig in uw belang. Ons familiebedrijf met ruim 200 collega's ontzorgt ondernemers al sinds 1953; onafhankelijk, persoonlijk én daadkrachtig. 

Met een team van 17 diplomeerde en gedreven specialisten, die precies weten wat er speelt bij VvE’s gaat er geen dag voorbij dat we niet bezig zijn met een VvE verder op weg te helpen. Wij vinden dat iedereen recht heeft op zekerheid en geloven dat het mogelijk is om de complexiteit van verzekeringen voor bewoners van VvE’s begrijpelijk te maken.‎

https://www.onroerendgoedverzekerd.nl/

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.