Zo bereid u zich voor op de Omgevingwet

De Omgevingswet en het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl), de opvolger daarvan) treden per 1 januari 2024 in werking. Deze wet heeft gevolgen voor de bouwsector, want er komen nieuwe regels voor het bouwen en verbouwen van woningen en gebouwen.

Geplaatst door: KOK Assurantiën
Laadvoorzieningen en Sprinklerinstallatie

‎De Omgevingswet en het Besluit bouwwerken leefomgeving (Bbl), de opvolger daarvan) treden per 1 januari 2024 in werking. Deze wet heeft gevolgen voor de bouwsector, want er komen nieuwe regels voor het bouwen en verbouwen van woningen en gebouwen. Wilt u weten wat er verandert en hoe u zich daarop kunt voorbereiden? Lees dan snel verder, want in dit artikel vertellen we u wat u moet weten als VvE.

Doe mee en bereid u voor op de nieuwe Omgevingswet

Zoals u ziet, brengt de nieuwe Omgevingswet een aantal belangrijke wijzigingen met zich mee voor het bouwen en verbouwen van woningen en gebouwen. Het is daarom verstandig om u hierop tijdig voor te bereiden, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wilt u meer weten over de nieuwe Omgevingswet en wat dit betekent voor u als VvE? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen u adviseren. Zo zorgen we samen voor een veilige, duurzame en leefbare omgeving.

Bedrijvengids Geplaatst door
KOK Assurantiën

KOK Assurantiën

Rivium Quadrant 81, 2909 LC  Capelle aan den IJssel

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.