Betoro

Betoro

Proostwetering 27e, 3543 AB  Utrecht

Over ons

Betoro biedt duurzame oplossingen

Het waterhol in geveldetails is bij uitstek zo'n plek waar schade kan ontstaan, omdat er meestal een te geringe dekking op het betonijzer aanwezig is. Door tijdens het uitvoeren van een betonreparatie de Betoro waterdorpels aan te brengen, verkrijgt men een betere dekking op het betonijzer wat vervolgschade voorkomt.

 

Er zal veel minder vervuiling optreden aan de plafonds van de balkons en galerijen

Het is ook mogelijk de gevels op de juiste plaatsen van Betoro spuwers te voorzien wat de vervuiling van de gevels beperkt en het gebouw een strak aanzicht geeft. Deze Betoro lichtgewicht epoxy-strippen kunnen aan u of vertrouwde aannemer worden geleverd, of desgewenst door Betoro worden geleverd en aangebracht.

 

 

Betorox B.V.

Betoro is een handelsnaam van Betorox B.V.
Betoro fabriceert en levert specialistische bouwmaterialen op het gebied van betonbescherming en- reparatie, vloeistofdichte vloeren en lekkage dichting.

De BETORO®Waterdorpels, BETORO®Holplinten en de BETORO®Spuwers worden op ambachtelijke wijze, duurzaam en grotendeels handmatig in eigen fabriek gemaakt. Tevens maken wij op aanvraag diverse speciale epoxy gietstukken.

Beleid Betorox B.V.

Het is ons beleid om een optimale kwaliteit van geleverde diensten en goederen te realiseren in combinatie met zo veilig mogelijke werkomstandigheden en een minimale milieu-belasting. Gelijkertijd willen wij het welzijn bevorderen van zowel onze eigen werknemers als van derden.

Wij willen dit bereiken door het nastreven van een verantwoord gedrag van allen, gebaseerd op een goede voorlichting en onderricht. Ons beleid ten aanzien van kwaliteit, veiligheid en milieu is ontwikkeld conform wettelijke eisen.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.