G.G.- Groep B.V.

G.G.- Groep B.V.

Vareseweg 67, 3047AT  Rotterdam

Over ons

Ruim 25 Jaar Ervaring

De G.G.- Groep B.V. (Geen Gezeur Groep B.V.) is een van de weinige SKW- gecertificeerde dienstverleners voor Verenigingen van Eigenaars (VvE's) waarbij onze activiteiten altijd worden afgestemd op de specifieke wensen en vaardigheden van de klant.

Kenmerkend voor onze werkzaamheden zijn onder andere de vaste prijs, de actieve ondersteuning bij beheer en ons streven naar een optimale prijs/prestatieverhouding.

Wij zijn ook een bedrijf dat maatschappelijk verantwoord onderneemt. Door onze werkwijze en het benutten van de digitale/ICT mogelijkheden, is het mogelijk om alle archieven digitaal te onderhouden.

Hoe onderscheiden wij ons dan?
Wij beginnen met luisteren naar de VvE en kijken naar wat de VvE écht nodig heeft om zoveel mogelijk de VvE te kunnen ontzorgen. Zowel direct als in de komende jaren. Waar liggen de kwaliteiten binnen de vereniging en hoe kunnen wij er met onze kwaliteiten zo efficiënt mogelijk op aansluiten? Wij zijn een VvE-beheerder die ook daadwerkelijk de diensten afstemt op de wensen van de klant. Iedereen verandert, ook de wet-/regelgeving, dus ook de omstandigheden waaronder de klant zijn/haar werk moet doen. Dat volgen wij op de voet en daar stemmen wij onze werkzaamheden op af. Adviezen komen dus ook ongevraagd.

Om dit te realiseren zijn we niet de goedkoopste maar wel de beste VvE beheerder. We verlenen directe service en hebben zeer ervaren VvE Beheerders en kennis van de gehele markt. We horen echter regelmatig van VvE's dat goedkoop, duurkoop blijkt te zijn.

Aangesloten bij

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.