HET VvE Beheer

HET VvE Beheer

Wever 16, 5683MR  Best

Over ons

U bent lid van een Vereniging van Eigenaren. Dit werd u automatisch op het moment dat u uw appartement kocht. Dat is in Nederland zo bij wet geregeld.

Als eigenaar van een appartement heeft u uw rechten maar ook uw plichten. U wilt uiteraard verzekerd zijn van het best mogelijke beheer van uw gebouw. Er is immers veel geld mee gemoeid. Het is belangrijk om uw investering zo goed mogelijk te beschermen en zo goed mogelijk te laten groeien. De hoeveelheid aan informatie is zo omvangrijk dat het moeilijk kan zijn daar een juiste keuze uit te maken.

Hier kan een professioneel VVE beheerder een essentieel verschil maken. Een professioneel VvE beheerder is op de hoogte van alle regels, procedures en eventuele wetswijzigingen en heeft de expertise in huis om een Vereniging van Eigenaren efficiënt te besturen.

Het is duidelijk, een appartementsgebouw met een goede, actieve Vereniging van Eigenaren is op de lange termijn beter onderhouden met voldoende reserves in kas. Dit komt de waarde en verkoopbaarheid van uw appartement zeer ten goede en het verhoogt uw woongenot.

Aangesloten bij

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.