Gerelateerde suggesties:
Munnik Brand Advies BV

Munnik Brand Advies BV

Gebr. Wrightlaan 2a 9615 TN  Kolham

Over ons

Aangenaam, Munnik Brandadvies

Wie we zijn:

Onafhankelijk
Als brandveiligheidsspecialist hebben we onze eigen plek gecreëerd naast traditionele consultants en ingenieursbureaus. Hier vinden we de ruimte om een hoger expertiseniveau te ontwikkelen en dat onbelemmerd en onafhankelijk voor u in te zetten en samen te werken met de andere besten uit de bouwketen.


Unieke waarden
We lossen bestaande brandveiligheidsproblemen op en zoeken tegelijkertijd naar nieuwe kansen. Door alle belanghebbenden in het einddoel te betrekken, buigen we tegenstrijdige belangen om naar een constructieve samenwerking. Met onze andere kijk op kwaliteit en ontzorging, geven we u de gereedschappen om uzelf te ontzorgen. Zo veel of zo weinig als gewenst, gewoon naadloos ingebed en meebewegend met de ontwikkeling en middelen van uw organisatie. Een integraal blikveld is ons uitgangspunt. Zo reduceren we kosten, voorkomen verspilling en waarborgen kwaliteit en veiligheid.


Slim kiezen
Met onze groep ervaren specialisten hebben we ons inmiddels mogen bewijzen in meer dan 3.200 projecten en zijn we uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in de markt. Onze mensen staan direct klaar op ieder punt in het proces, maar brengen het meeste rendement als ze vroegtijdig kunnen aanschuiven. Nodig ons eens uit en ontdek de mogelijkheden óf laat de praktijk spreken en zet ons meteen aan het werk.

Recente artikelen
Reacties