..........
shadow_fix

Unifloor Underlay Systems BV

Unifloor® is producent en leverancier van contactgeluid reducerende ondervloeren en ondervloersystemen. Gespecialiseerd in droge egalisatie, akoestische systemen en snelle ondervloeroplossingen.

Unifloor Underlay Systems

Unifloor® is marktleider in Nederland op het gebied van contactgeluid reducerende ondervloeren en ondervloersystemen. Gespecialiseerd in droge egalisatie vloervoorbereiding, akoestische systemen en snelle ondervloeroplossingen. Al meer dan 30 jaar bieden wij voor nagenoeg ieder vloerconcept een gepaste oplossing. Naast geluid reducerende eigenschappen hebben onze ondervloeren een uitstekend egaliserend vermogen. Kenmerkend voor onze ondervloersystemen zijn de snelle en gemakkelijke installatie wat een grote besparing in tijd oplevert. 

Ons assortiment biedt oplossingen voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Unifloor ondervloeren zijn ontworpen, geconstrueerd en gefabriceerd voor  zandcement, hout of zwevende vloeren in combinatie met diverse vloerbedekkingen zoals laminaat, PVC, tapijt, linoleum, parket, massieve vloeren, etc. Tevens bieden wij diverse ondervloeroplossingen die geschikt zijn om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Unifloor Underlay Systems BV

www.unifloor.nl
Arnsbergstraat 4
7418 EZ DEVENTER
Tel:
Fax:
0570855533
0570855544

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top

Notice: A session had already been started - ignoring session_start() in /home/ae/domains/appartementeneigenaar.nl/public_html/social/config.php on line 7
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam