Unifloor BV

Unifloor BV

Arnsbergstraat 4, 7418 EZ  Deventer

Over ons

Unifloor BV

Unifloor® is marktleider in Nederland op het gebied van contactgeluid reducerende ondervloeren en ondervloersystemen. Gespecialiseerd in droge egalisatie vloervoorbereiding, akoestische systemen en snelle ondervloeroplossingen. Al meer dan 30 jaar bieden wij voor nagenoeg ieder vloerconcept een gepaste oplossing. Naast geluid reducerende eigenschappen hebben onze ondervloeren een uitstekend egaliserend vermogen. Kenmerkend voor onze ondervloersystemen zijn de snelle en gemakkelijke installatie wat een grote besparing in tijd oplevert. 

Ons assortiment biedt oplossingen voor zowel nieuwbouwprojecten als renovaties. Unifloor ondervloeren zijn ontworpen, geconstrueerd en gefabriceerd voor  zandcement, hout of zwevende vloeren in combinatie met diverse vloerbedekkingen zoals laminaat, PVC, tapijt, linoleum, parket, massieve vloeren, etc. Tevens bieden wij diverse ondervloeroplossingen die geschikt zijn om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming en vloerkoeling.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.