Jumpax® Classic

Jumpax® Classic is een egaliserende contactgeluid reducerende ondervloer speciaal voor linoleum, vinyl en PVC stroken en andere vloerbedekkingen.

Geplaatst door: Unifloor BV

Jumpax® Classic

Jumpax® Classic is een revolutionair en gecertificeerd ondervloersysteem, speciaal geschikt voor directe verlijming van PVC stroken, linoleum en vinyl.

Jumpax® Classic bestaat uit een onder- en bovenplaat die door middel van een interactieve lijm met elkaar verbonden worden. De polystyreen schuimlaag met aluminium film zorgt ervoor dat u met Jumpax® Classic oneffenheden tot 3 mm kunt uitvlakken. Het gebruik van Jumpax® Classic betekent in de praktijk een enorme besparing van tijd en geld, omdat u in staat om in een kort tijdbestek iedere ondervloer te veranderen in een absoluut vlakke vloer die geschikt is om linoleum, vinyl en kurk direct op te verlijmen. Het gebruik van omslachtige en tijdrovende vloeibare egalisatiemiddelen is hiermee overbodig geworden en het risico van het loskomen van oude egalisatielagen is hiermee uitgesloten.

Jumpax® Classic behaalt een contactgeluidreductie van 10 dB ΔLlin in combinatie met linoleum en PVC stroken en draagt het NSG keurmerk.

NSG certificaat 2020001 Jumpax Classic_LVT 2-3mm.pdf

NSG certificaat 2021012 Jumpax Classic - PVC klik 4-5mm.pdf

NSG certificaat 2021014 Jumpax Classic - Linoleum 2-3mm.pdf

• Perfect egaliserend • Ook direct toepasbaar op houten vloeren • Contactgeluid reducerende ondervloer  in combinatie met linoleum en PVC stroken • Thermisch isolerend • Tijd en geld besparend • Snelle vloervoorbereiding • eenvoudig te verwerken

Bedrijvengids Geplaatst door
Unifloor BV

Unifloor BV

Arnsbergstraat 4, 7418 EZ  Deventer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.