Vebo Liftsupport

Vebo Liftsupport

Mercuriusplein 30, 2685 LP  Poeldijk

Over ons

Vebo Liftsupport: uw helpende hand in liftenland!
Met een volledig team van ervaren lifttechnici onderhoudt Vebo Liftsupport vanuit Poeldijk in de gemeente Westland ruim zevenhonderd liften binnen en buiten de regio. Vebo Liftsupport is met ruim 20 jaar ervaring uw vakman voor het installeren van nieuwe liften, periodiek liftonderhoud en liftreparatie. Dankzij onze 24/7 storingsdienst zijn wij elk moment van de dag razendsnel ter plaatse voor liftreparatie of het vervangen van liftonderdelen.

Liftonderhoud met de modernste technologie
Bij Vebo Liftsupport wordt de nadruk gelegd op schoon en hoogwaardig onderhoud van uw liftinstallatie. Dankzij de modernste smart technologie werken wij momenteel toe naar het op afstand monitoren van de liften die wij in onderhoud hebben. Hierdoor kunnen we liftonderhoud op maat aanbieden, waarmee de kans op storingen en uitval van de lift aanzienlijk verkleind kan worden. Dit scheelt zowel u als ons een hoop tijd en kosten!

Liftrenovaties en moderniseringen
Vebo Liftsupport heeft veel expertise in het renoveren, moderniseren en optimaliseren van vrijwel alle bestaande lifttypen. Voorts leveren wij allerlei liftproducten die vrij op de markt verkrijgbaar zijn. Wij bieden volgens het Vebo Liftsupport Liftrenovatie Totaalpakket complete all-in offertes aan voor uw renovatie- en moderniseringsplannen!

Liftreparaties in een handomdraai
Zelfs het allerbeste onderhoud biedt geen garantie tegen defecten aan uw liftinstallatie. Wij repareren en zijn bekend met ieder type lift en kunnen dankzij onze goed gevulde voorraad vaak binnen afzienbare tijd de reparatie uitvoeren. Dankzij onze VEBO-Snel-Service kunnen we u voor een zeer scherpe prijs terugkerende reparatiewerkzaamheden aanbieden.

Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? E-mail ons dan op info@veboliftsupport.nl of bel ons op +31 174 64 14 90 en wij luisteren graag naar uw vragen!

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.