WBLO

WBLO

Loodstraat 7, 2718 RV  Zoetermeer

Over ons

WBLO B.V. is een allround dienstverlenend bedrijf dat opereert vanuit Zuid-Holland met een landelijke dekking. Onze diensten bestaan uit: schoonmakenglasbewassinggevelonderhoudhuismeesterdienstenklussendiensten en vloeronderhoud. Onze gediplomeerde, enthousiaste medewerkers gaan graag voor u aan de slag.

Dienstverlening is mensenwerk; korte lijnen, interne bedrijfscultuur, structuur en motivatie zijn de sleutels voor een gezonde bedrijfsvoering. De medewerkers van WBLO vormen het kapitaal van de organisatie. Het personeelsbeleid van WBLO is daarom gericht op het vinden, motiveren, tevreden en gezond houden van onze medewerkers. Gezonde en tevreden medewerkers die graag komen én blijven werken zorgen voor een hoog kwaliteitsniveau en voor een zeer hoog klanttevredenheid. Daarbij hanteren wij korte lijnen, heldere afspraken (en deze nakomen), platte organisatie structuur, flexibele opstelling, duidelijke communicatie. Dit alles waarborgt onze service op hoog niveau en dit zorgt weer voor een zeer stabiel klantenbestand, een kwalitatief hoogwaardig eindproduct en behoud van opdrachten.

SERVICE OP HOOG NIVEAU

Onze sterke punten zijn het verlenen van een totaalpakket waarbij service wordt verleend op hoog niveau. WBLO streeft naar uiterst tevreden klanten, denkt servicegericht en pro-actief met de klant mee. Dit zorgt ervoor dat wij onze klanten volledig ontzorgen! WBLO B.V. is ISO9001, ISO14001, VCA*, SieV en SNA NEN4400 gecertificeerd en een erkend leerbedrijf.

WAAROM WBLO

WBLO ontzorgt! Dat doen wij door onze klanten een kwalitatief hoog totaalpakket aan te bieden. Ons streven is om u als klant uiterst tevreden te houden en wij bouwen altijd naar langetermijnrelaties.

Of het nu gaat om schoonmaakwerkzaamheden, het wassen van ramen, of meer specifieke schoonmaakdiensten, u bent bij WBLO B.V. op het juiste en betrouwbare adres. Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren door onze specialisten.

Een kleine selectie uit ons specialisme:

 • Dieptereinigingen
 • Glas- en gevelonderhoud
 • Schoonmaakonderhoud
 • Huismeesterdiensten
 • Klein onderhoud
 • Hoge druk stoomreiniging
 • Vloeronderhoud
 • Reinigen en conserveren van kunststof en aluminium
 • Reiniging na brand- en roetschade Luchtbehandelingssystemen / inductie units
 • Ultrasoon reinigen
 • etc.

Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.