Young Group B.V.

Young Group B.V.

De Entree 234, 1101 EE  Amsterdam

Over ons

Young Group is in 2008 opgericht door Bart de Jong en bestaat uit een hecht en ervaren team. Door de jarenlange ervaring met scholengemeenschappen, vastgoed en bedrijven bezit Young Group, met de samenstelling van haar team, verschillende expertise gebieden binnen het facilitaire veld.

De laatste jaren is Young Group flink gegroeid. Met als resultaat dat we door heel Nederland bij verschillende scholengemeenschappen, VvE’s, woningcorporaties en bedrijven het facilitair beheer uit handen nemen. Daarnaast adviseren wij dagelijks een groot aantal relaties op facilitair gebied.

Young Group weet zich te onderscheiden door flexibel te zijn en goed te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever. Een duurzame en prettige samenwerking is het resultaat. Door het leveren van maatwerk en het streven naar vernieuwing blijven wij onze opdrachtgevers trouw in de samenwerking en zien wij kansen voor groei als bedrijf in kwaliteit en omvang.

Young Group maakt zich elke dag hard om het hoge serviceniveau vast te houden, zo niet te verbeteren. Met ons jonge, ambitieuze team zijn we niet bang om te leren en gaan wij graag uitdagingen aan. Wij zoeken continu naar nieuwe mogelijkheden en ontwikkelingen om onze klanten positief te verbazen. Dat is onze kracht!

KERNWAARDEN

Verbindend
Zowel medewerkers als opdrachtgevers kunnen bij Young Group korte lijnen en vaste contactpersonen verwachten. We hebben vertrouwen in elkaars kunnen. Young Group is een hechte community waarin continue ontwikkeling en leren centraal staan, zodat de opdrachtgever en medewerker maximaal kan profiteren van alle kennis die Young Group in huis heeft.

Deskundig
Young Group is de sparringpartner die meegroeit door naast de dagelijkse praktijk mee te denken over de toekomst. Met een toekomstgerichte aanpak zetten wij onze expertise in om bedrijfsvoering te optimaliseren. Young Group beschikt over een landelijk netwerk van facilitaire professionals en opdrachtgevers. Young Group heeft zich ten doel gesteld om kennisleider te zijn met specialisme binnen het onderwijs en vastgoed.

Gedreven
Gedrevenheid is een belangrijke pijler in de werving en selectie van medewerkers en in het maatwerk dat Young Group haar opdrachtgevers biedt. Met een hoge mate van pro-activiteit en flexibiliteit maken wij van elk project een succes. Young Group legt de lat dagelijks hoger door zich continu te ontwikkelen op het gebied van innovatie, procesoptimalisatie en kwaliteit.Artikelen

VvE Helpdesk Hulp nodig?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.