Beglaasd dakluik voor nieuwbouw IJburg

Gorter beglaasde dakluiken zijn ideaal voor toepassing in gebouwen of woningen waar natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimte gewenst is.

Geplaatst door: Gorter Group bv

In appartementen met een dakterras, woningen met weinig ramen en kantooromgevingen zorgt het beglaasde dakluik voor een impuls aan daglichttoetreding. Zo ook in blok 13 op kavel 9 op Centrumeiland op IJburg waar een woongebouw door een CPO bouwgroep wordt gerealiseerd.

De daglichttoetreding doet overigens niets af aan de isolatiewaarde van het luik. Het Gorter RHTG dakluik heeft een volledig thermisch gescheiden opstand. Het deksel is bovendien voorzien van HR+++ glas waardoor de kans op ongewenste condensvorming geminimaliseerd wordt. Veel architecten kiezen al voor dit energiezuinige en esthetische dakluik. 

Over de producten van Gorter
Gorter dakluiken zorgen voor een praktische en veilige toegang tot platte daken voor onderhoudswerkzaamheden of bieden toegang tot een dakterras. Gorter is al meer dan twintig jaar specialist op het gebied van dakluiken. Naast de standaarduitvoeringen levert Gorter ook beglaasde, brandwerende, explosieontlastende dakluiken en dakluiken in speciale afmetingen. Bijna alle dakluiken zijn leverbaar in combinatie met ladder, vaste trap of schaartrap.

Meer informatie over Gorter: http://gorterluiken.nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.