RHTG voor Leeuwenhoek

Ballast Nedam bouwt In Delft appartementencomplex het Leeuwenhoekhuis, ontworpen door Hulshof Architecten. Het complex is gesitueerd in het Van Leeuwenhoekkwartier, op een steenworp afstand van het oud centrum.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De woningen worden hoogwaardig afgewerkt. Onderhoudsarme materialen, gedegen geluidsisolatie en veel daglicht zijn de norm. Net als duurzaamheid. Er is bewust gekozen voor zeer goede isolatie en installaties met een laag energieverbruik. En het RHTG-dakluik van Gorter past perfect in dit rijtje duurzaamheidsmaatregelen. Het volledig thermisch gescheiden glazen dakluik heeft een ongekend hoge isolatiewaarde en is uitgerust met HR+++ isolatieglas.

Dit dakluik is ideaal voor toepassing in gebouwen of woningen waar natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimte gewenst is. Veel appartementen met een dakterras, woningen met weinig ramen, kantoren en utiliteitsgebouwen gingen de Leeuwenhoek voor.

Wilt u meer weten over de oplossingen van Gorter? Bezoek www.gorterluiken.nl


Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.