Villa Westerhoutpark

Deze gigant van een villa uit 1922 wordt door Zuiver Bouwgroep opgesplitst in drie luxe appartementen, ieder op een eigen etage. Elk appartement in dit magische complex in het Westerhoutkwartier in Haarlem heeft een eigen terras en of tuin.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De daktuin van het bovenste appartement is bereikbaar via een dakluik. Dat dit dakluik uitgerust is met een glazen deksel zorgt bovendien voor een zee aan daglicht in de onderliggende ruimte.

De appartementen variëren van 158 tot 220 m2. Aan ruimte geen gebrek dus. Het bovenste appartement is omgetoverd tot een luxe penthouse met prachtig dakterras dat een geweldig uitzicht over Haarlem en de Haarlemmerhout biedt. Toegang tot dit dakterras wordt gerealiseerd door toepassing van het RHTG-dakluik van Gorter. Met dit luik is een praktische en veilige toegang tot het platte dak gegarandeerd. Bovendien zijn Gorter beglaasde dakluiken ideaal voor toepassing in gebouwen of woningen waar natuurlijk daglicht in de onderliggende ruimte gewenst is. Dit kan zijn in appartementen met een dakterras, woningen met weinig ramen, in kantoren of overige utiliteitsbouwtoepassingen.

Leer hier meer over de mogelijkheden van de Gorter dakluiken

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.