Subsidie voor groendaken

Wist u dat u subsidie kunt krijgen voor het aanleggen van een groendak? Deze subsidie stimuleert vele VvE's tot het aanleggen van een groendak.

Geplaatst door: AllRisk

Subsidie aanleggen groendak

Wist u dat u subsidie kunt krijgen voor het aanleggen van een groendak? Deze subsidie stimuleert vele bedrijven, VvE's en particulieren tot het aanleggen van een groendak. En deze regeling geldt vaak ook voor het begroenen van een gevel. Lees het artikel naar aanleiding van de uitzending EditieNL.

Let op de veiligheid
Groendaken zijn grotendeels zelfvoorzienend, maar toch vergen ze tenminste twee keer per jaar onderhoud – denk daarbij met name aan de vegetatie en de afvoer.

Wij hebben al eerder geschreven over het veilig uitvoeren van deze werkzaamheden op hoogte door het gebruik van de juiste valbeveiliging. In het blog over groendaken voor VvE’s kunt u hierover meer lezen.

Persoonlijk advies
Wilt u persoonlijk advies over veilig werken op groendaken? En wie voor deze veiligheid verantwoordelijk is? Laat uw gegevens achter en één van onze valbeveiligingsexperts neemt vrijblijvend contact met u op.

Bedrijvengids Geplaatst door
AllRisk

AllRisk

Papland 11, 4206 CK  Gorinchem

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Reacties
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.