LEGAL QUICKSCAN

Snel juridisch advies nodig per telefoon of skype?

Geplaatst door: mr Arno Diederen MDR

Bent u nog geen cliënt maar heeft u dringend behoefte aan een advies om uw juridische positie en str

Snel juridisch advies nodig per telefoon of skype?

Bent u nog geen cliënt maar heeft u dringend behoefte aan een advies om uw juridische positie en strategische mogelijkheden voor een juridisch probleem te bepalen? Voor € 121,- incl. BTW, ook vanuit het buitenland, kun u eenmalig maximaal 45 minuten met mij oriënterend overleggen.
U krijgt, desgewenst anoniem, antwoord op alle vragen en kunt overzien hoe u het beste een probleem kunt aanpakken of een dure gang naar de rechter kunt vermijden.
Ik heb 25 jaar ervaring als advocaat en 15 jaar ervaring hoe je problemen toch buiten de rechter om kunt oplossen en kan u vrij snel een indicatie geven waar u staat.

Mail uw contactgegevens en een korte omschrijving van uw vragen, alsmede 3 gewenste tijdstippen naar diederen@mediator-advocaat.nl, of skype naar diederenmediator en er wordt een tijdstip vastgelegd.
Als € 121,- op bankrekening NL96ABNA0474327183 (BIC ABNANL2A) t.n.v. Diederen Mediator Advocaat te Amsterdam is bijgeschreven wordt op het afgesproken tijdstip contact met u opgenomen.

Bedrijvengids Geplaatst door
mr Arno Diederen MDR

mr Arno Diederen MDR

Herengracht 448, 1017 CA  Amsterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.