Besparen door te vervangen

Upgrade uw waterdrukverhoger!

Geplaatst door: DAB PUMPS BV

In de afgelopen 10 jaar zijn waterdrukverhogers sterk verbeterd. Dit is hét moment om uw installatie te vervangen en geld te besparen. Met een nieuw systeem bespaart u al snel €350 per jaar aan energie. Wilt u weten hoe? Lees verder.

‎Een juiste waterdruk in het appartementencomplex is vaak onderwerp van discussie. Verouderde installaties leiden tot lagere waterdruk, hogere energiekosten en frequenter onderhoud. Het in stand houden van installaties met verouderde apparaten en technieken is inefficiënt. Vervanging is daarom sterk aan te raden. De terugverdientijd is vaak al binnen 2 jaar! Nieuwe installaties bieden meer functionaliteiten, transparantie en lagere kosten. Ook komt een nieuwe installatie de drinkwaterkwaliteit ten goede.

Systemen van 10 jaar of ouder verbruiken door slijtage vaak meer energie. Daarom is het nú het moment om uw hydrofoor te vervangen door een efficiënt, state-of-the-art systeem van DAB. Met geïntegreerde frequentieregelaars optimaliseert het stroomverbruik en past de pomp zich automatisch aan de watervraag aan, wat zorgt voor minder slijtage. Ons Plug & Play systeem biedt snelle installatie en inzicht in uw water- en stroomverbruik via een gratis app. Beheer en onderhoud zijn 24/7 mogelijk dankzij D-Connect.

Voordelen van het vervangen van uw hydrofoor:

  • Lagere gebouwbeheerkosten met de slimme D-Connect app.
  • Lagere energiekosten door geïntegreerde frequentieregelaar.
  • Meer inzicht in uw water- en energieverbruik.
  • Snelle installatie met het Plug & Play systeem van DAB.
  • 24/7 beheer van uw installatie op afstand.
  • Gegarandeerd de juiste waterdruk in uw appartementen.
  • Installatie volgens de laatste regelgeving.
  • 2 jaar gratis onderhoud!

Kort samengevat:

Vervang nu uw hydrofoor voor een efficiënter systeem en profiteer van lagere kosten, betere prestaties en meer inzicht. Vraag vrijblijvend een offerte aan bij DAB Pumps: Dproject.nl@dabpumps.com.

Bedrijvengids Geplaatst door
DAB PUMPS BV

DAB PUMPS BV

Statenlaan 4, 5223 LA  's-Hertogenbosch

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.