NSG-certificering houten draagvloer 10dB

Unifloor B.V. deelt u trots mee dat wij als eerste ondervloer producent een NSG-certificering hebben ontvangen voor houten draagvloerconstructies.

Geplaatst door: Unifloor BV

10 dB oplossingen voor houten draagvloerconstructies

De producten die dit label mogen hanteren zijn; Renoboard® en EcoPearls® in combinatie met Jumpax® Strong, Jumpax® Nature en Redupax®.

Unifloor is ontzettend trots op dit resultaat. Dit onderstreept het vooruitstrevende karakter van Unifloor om ondervloeroplossingen te bieden die aan de behoeften van de markt voldoen. Zowel de NSG als Unifloor krijgen dagelijks vragen over 10 dB oplossingen voor houten draagvloerconstructies. Tot voor kort was hier nog geen gecertificeerde oplossing voor. Dit was voor Unifloor de belangrijkste drijfveer om haar producten door te ontwikkelen. Unifloor is de eerste producent met NSG-gecertificeerde ondervloeren voor houten draagvloerconstructies.

Nederlandse Stichting Geluidshinder (NSG) is de grondlegger van de 10 dB contactgeluidreductie eis in Nederland. NSG geeft 10 dB-labels en certificaten uit aan ondervloeren, die voldoen aan de strenge Europese eisen.
Meer informatie over de NSG, de NSG-labels en certificaten vindt u terug op de website van Unifloor en op de websitevan de NSG: www.nsg.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Unifloor BV

Unifloor BV

Arnsbergstraat 4, 7418 EZ  Deventer

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.