Gerelateerde suggesties:

Rondkijken in VR

"Hoe komt het er dan uit te zien?" en "Zijn er voorbeelden van deze toegangsoplossingen?". Twee voorbeelden van vragen die tijdens de inventarisatie...
LEES VERDER

Toegangsoplossingen bekijken in Virtual Reality...

"Hoe komt het er dan uit te zien?" en "Zijn er voorbeelden van deze toegangsoplossingen?". Twee voorbeelden van vragen die vaak ontstaan tijdens de inventarisatiefase in het ontwerp-, bouw- of verbouwingstraject. Dit wordt ook wel de zogenaamde #visualisatiebehoefte genoemd. Onze relaties willen immers naast de functionele eigenschappen ook op visueel gebied naar een perfect eindresultaat toe werken.

Om onze relaties in deze behoefte te kunnen voorzien, ontvangen wij hen geregeld in de speciaal hiervoor ontworpen showrooms in Maartensdijk en Oosterhout. Ook worden referentiebezoeken ingepland voor onze relaties. Zo kunnen zij ervaren hoe de geboden toegangsoplossingen functioneren en onder andere bijdragen aan de People flow.

Vanuit onze trots voor de gedeelde projecten en samenwerkingen, maar ook voor u ter illustratie en inspiratie, delen wij een selectie van onze referenties op onze website. Sinds dit jaar behoort ook het 'digitaal bezoeken’ van onze referenties tot de mogelijkheid. Op onze website zijn namelijk naast tweedimensionale, ook steeds meer 360 graden foto's en video's te vinden die u in de gelegenheid stellen om op locatie rond te kijken. Dit kan direct op uw computerscherm of mobiel apparaat, maar wanneer men een Virtual Reality-bril of cardboard gebruikt is de beleving compleet!

#portfolio #automatischedeuren #deuren #voorbeelden #referenties #toepassingen #oplossingen #design #architectuur #architectonisch #ontwerp #inrichting #vr #virtualreality #360view #panorama #panoramaview #samsungvr #samsungvrbril #vrbril #virtualrealitybril #bekijkeninvr #360gradenview

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Record Benelux
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen