Gezond in het bos

Architect Jan Bloemendal is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woontorens met 77 appartementen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Op het landgoed de Monnikenberg in Hilversum verrijst op dit moment een compleet gezondheidspark. Midden in het bos. Op het park komen tevens prachtige appartementen. Architect Jan Bloemendal is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woontorens met 77 appartementen.

BMN en Gorter
Om te voorkomen dat de gebouwen boven de bomen uitsteken is de bouwhoogte vastgesteld op de kruinhoogte van de bomen. De maximale bouwhoogte is hiermee vijf tot zes bouwlagen, exclusief de dakopbouwen voor techniek. Voor de toegang tot de installaties op het dak van de woontorens koos BMN Bouwmaterialen voor het RHT-dakluik van Gorter. Dit dakluik zorgt voor een veilige daktoetreding en kent bovendien een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk.

Wonen in het bos
De appartementengebouwen zijn zorgvuldig ingepast in het landschap, de volumes zijn net zichtbaar tussen de bosrand vanuit de groene wig en hebben een ingetogen architectonische expressie. De ontwikkeling van de Monnikenberg biedt de mogelijkheid te wonen in het bos, op een steenworp afstand van uitvalswegen, voorzieningen en het rumoer van de stad Hilversum.

Wilt u meer weten over het bedrijf Gorter? Ga snel naar www.gortergroup.com.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.