..........
shadow_fix

Gezond in het bos

Architect Jan Bloemendal is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woontorens met 77 appartementen.

Op het landgoed de Monnikenberg in Hilversum verrijst op dit moment een compleet gezondheidspark. Midden in het bos. Op het park komen tevens prachtige appartementen. Architect Jan Bloemendal is verantwoordelijk voor het ontwerp van de woontorens met 77 appartementen.

BMN en Gorter
Om te voorkomen dat de gebouwen boven de bomen uitsteken is de bouwhoogte vastgesteld op de kruinhoogte van de bomen. De maximale bouwhoogte is hiermee vijf tot zes bouwlagen, exclusief de dakopbouwen voor techniek. Voor de toegang tot de installaties op het dak van de woontorens koos BMN Bouwmaterialen voor het RHT-dakluik van Gorter. Dit dakluik zorgt voor een veilige daktoetreding en kent bovendien een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk.

Wonen in het bos
De appartementengebouwen zijn zorgvuldig ingepast in het landschap, de volumes zijn net zichtbaar tussen de bosrand vanuit de groene wig en hebben een ingetogen architectonische expressie. De ontwikkeling van de Monnikenberg biedt de mogelijkheid te wonen in het bos, op een steenworp afstand van uitvalswegen, voorzieningen en het rumoer van de stad Hilversum.

Wilt u meer weten over het bedrijf Gorter? Ga snel naar www.gortergroup.com.

Meer weten?

Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Verstuurd!
0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


 

Vraag informatie aan

Vul hier uw gegevens in of laat u terugbellen:

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam