Maxxis entreematten

Maxxis entreematten zijn leverbaar in iedere kleur, ideaal voor het afstemmen op uw interieur of huisstijl.

Geplaatst door: Storax

Storax is al ruim 40 jaar leverancier van een compleet programma entreematten. Speciaal om klanten een maximale ontwerpvrijheid te bieden is onlangs de verbeterde Maxxis entreemat gelanceerd. Maxxis entreematten zijn leverbaar in iedere kleur, ideaal voor het afstemmen op uw interieur of huisstijl.


Topkwaliteit en duurzaam
De naadloos geweven velours inlages zijn gemaakt van kort geweven garen in hoogwaardig polyamide 6.6. Bovendien worden velours inlages voor 50% vervaardigd uit gerecycled materiaal.

Drogen tot de max
Door uitvoerig testen en ontwikkelen beschikt Maxxis over onovertroffen drogende eigenschappen. Dit komt door de open structuur van het textiel en de capillaire werking van de hoogwaardige vezelstructuur.

Esthetiek
Maxxis wordt vaak gekozen door architecten vanwege zijn esthetiek. Bij Maxxis entreematten zijn er geen grote aluminium profielen zichtbaar en zijn de inlages leverbaar in 18 standaard warme interieur kleuren.

Kies uw eigen kleur
Vanaf 15 m² is Maxxis ook leverbaar in de door u gewenste eigen kleur, zodat deze optimaal kan matchen met uw huiskleur of interieur. Bovenstaande projecten zijn daar een goed voorbeeld van.

Vervangen van inlages
Bij Maxxis entreematten kunnen de inlages worden vervangen, waardoor de al lange levensduur van Maxxis gemakkelijk kan worden verlengd zonder vervangingsaankoop.

Bedrijvengids Geplaatst door
Storax

Storax

Wattstraat 1, 3335 LV  Zwijndrecht

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.