Schoonloopmatten en andere entreematten

Een stevige en goed functionerende schoonloopmat. Geschikt voor de zwaar tot gemiddeld belopen entrees. Houdt vocht en vuil tegen en reduceer facilitaire kosten met een geschikt droog- en schoonloopmat.

Geplaatst door: Mapro

De specialist voor entreematten

Als professionele leverancier van entreematten begrijpen we het belang van een prettige entree en binnenkomst voor uw gebouw. Daarom willen we graag onze diensten aanbieden om ervoor te zorgen dat uw ingang schoon, droog en gastvrij blijft.

Bij Mapro kunt u terecht voor een breed scala aan entreematten, zowel voor binnen als buiten. Onze droogloopmatten en schoonloopmatten zijn speciaal ontworpen om vocht en vuil effectief op te nemen, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in de entree van uw VvE.

‎Maatwerk en plaatsing

Wat betreft de maatvoering en plaatsing, bieden wij maatwerkoplossingen aan die perfect passen bij uw specifieke behoeften. Of u nu kiest voor een mat om in een matput te plaatsen of een losse mat met aanloopranden, wij kunnen u helpen om de juiste keuze te maken.

Onze adviseurs overleggen met u welke mat het best geschikt is voor uw situatie en komen indien nodig langs op de situatie te bekijken. De professionele installateurs kunnen de mat plaatsen en helemaal op maat maken.

Systeemmatten voor buiten‎

Naast matten voor binnen hebben we ook matten voor buiten. Onze systeemmatten en borstelmatten zijn ontworpen om het ruwe vuil weg te schrapen voordat men het pand betreedt. Dit helpt niet alleen om de vloeren binnen schoon te houden, maar vermindert ook de kans op uitglijden door natte of modderige schoenen.

Functioneel en esthetisch

Onze matten zijn duurzaam en vervaardigd uit hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen intensief gebruik. Ze zijn niet alleen functioneel, maar dragen ook bij aan de uitstraling van uw gebouw. Met verschillende kleuren en designs kunt u de mat kiezen die het beste bij uw interieur past.

Schone en onderhoudsvriendelijke gebouwen

Als VvE is het belangrijk om te investeren in goede entreematten. Ze helpen niet alleen om uw gebouw schoon te houden, maar verminderen ook de kosten voor vloeronderhoud en verlengen de levensduur van uw vloeren.

Wacht niet langer en neem contact met ons op om te ontdekken welke entreematoplossing het beste bij uw VvE past. Ons team van experts staat klaar om u te adviseren en te voorzien van een offerte op maat.

Maatwerk en kwaliteit‎

Bij Mapro begrijpen we dat elk gebouw uniek is en specifieke eisen heeft als het gaat om entreematten. Wij streven ernaar om u te voorzien van hoogwaardige producten die aan al uw verwachtingen voldoen.

Investeer in een schone, droge en gastvrije entree voor uw VvE met Mapro's entreematten. Neem vandaag nog contact met ons op!

Bedrijvengids Geplaatst door
Mapro

Mapro

Edisonweg 4, 1821 BN  Alkmaar

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.