Aluminium Entreemat

Alumat is een semi open, oprolbare entreemat voor binnen- en buiten gebruik. Door gebruik van verschillende inlagen geschikt voor elke entree en budget.

Geplaatst door: Mapro

Fijne binnenkomst met een systeemmat

Systeemmatten van aluminium met diverse inlage zoals borstels, rubber of naaldvilt zijn de ideale oplossing om vuil en vocht op te vangen bij de entree. Deze matten zijn niet alleen functioneel, maar ook eenvoudig te onderhouden dankzij hun oprolbare ontwerp.

Bij Mapro begrijpen we dat elke ruimte uniek is en daarom bieden wij systeemmatten op maat aan die perfect passen in uw matput. Of het nu gaat om een kantoorpand, winkelcentrum of appartementencomplex, onze matten zijn geschikt voor alle soorten gebouwen. Veel VvE's schakelen Mapro in om het pand schoon te houden en tegelijkertijd te verduurzamen.

Veelzijdig en effectief‎

Wat deze systeemmatten zo effectief maakt, is hun veelzijdigheid. Ze kunnen worden aangevuld met een droogloopmat voor extra absorptie van vocht. Dit zorgt ervoor dat bezoekers geen natte voeten achterlaten in uw pand. Bovendien zijn onze matten bestand tegen een groot beloop, waardoor ze perfect zijn voor drukbezochte locaties zoals winkelcentra. 

Naast hun functionaliteit hebben de systeemmatten ook financiële voordelen. Door het opvangen van vuil en vocht verminderen ze de slijtage van vloeren en verlagen ze de onderhoudskosten op lange termijn. Daarnaast zorgen ze voor een fijne binnenkomst van uw pand, wat bijdraagt aan een positieve eerste indruk.

Onderhoudsvriendelijk

Het onderhouden van onze systeemmatten is eenvoudig. Dankzij het oprolbare ontwerp kunnen ze gemakkelijk worden schoongemaakt en indien nodig worden vervangen. Daarnaast zorgt het aluminium materiaal ervoor dat de matten duurzaam en weerbestendig zijn. 

Kortom, systeemmatten van aluminium met diverse inlage zijn de ideale oplossing om vuil en vocht op te vangen bij de entree van uw pand. Ze zijn niet alleen functioneel en eenvoudig te onderhouden, maar ook duurzaam en kostenbesparend. Neem contact op met Mapro voor maatwerkoplossingen die passen bij uw specifieke behoeften.

Bedrijvengids Geplaatst door
Mapro

Mapro

Edisonweg 4, 1821 BN  Alkmaar

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.